Nadenken over reanimatie (website)
Hulpmiddel

Nadenken over reanimatie (website)

  • Organisatie NHG
  • Soort Website
  • Gebruiker Basisarts, Diëtisten, Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten, Geestelijk verzorgers, Helpenden, Huisartsen, Kaderartsen, Maatschappelijk werkers, Mantelzorgers, Medisch specialisten, Physician assistants, Praktijkondersteuners, Psychologen, Specialisten ouderengeneeskunde, Verpleegkundig specialisten, Verpleegkundigen, Verzorgenden
  • Doelgroep Volwassenen | Ouderen
  • Setting Hospice, Thuis, Verpleeghuis, Ziekenhuis
Voor vragen, neem contact op met:
NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap)
Laatst geactualiseerd: 14 februari 2024

Op de website van Thuisarts.nl staat op de pagina 'ik wil nadenken over reanimatie' informatie voor de patiënt om na te denken over de keuze van wel of niet reanimeren. De webpagina geeft ook informatie over wat er gebeurt bij reanimatie en de slagingskans van een reanimatie. Daarnaast geeft de pagina het advies om tijdig het wel of niet reanimeren te bespreken met de (huis)arts en dit op te laten nemen in het medisch zorgdossier. 

Inzet hulpmiddel 

De zorgverlener kan de patiënt en diens naasten attenderen op deze pagina ter voorbereiding op een gesprek over wel of niet reanimeren. 
 

Naar de website


Randvoorwaarden voor implementatie

De website is direct inzetbaar.

Voor vragen, neem contact op met:
NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap)
Laatst geactualiseerd: 14 februari 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.