Nadenken over reanimatie (website)
Hulpmiddel

Nadenken over reanimatie (website)

  • Organisatie NHG
  • Soort Website
  • Gebruiker Basisarts, Diëtisten, Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten, Geestelijk verzorgers, Helpenden, Huisartsen, Kaderartsen, Maatschappelijk werkers, Mantelzorgers, Medisch specialisten, Physician assistants, Praktijkondersteuners, Psychologen, Specialisten ouderengeneeskunde, Verpleegkundig specialisten, Verpleegkundigen, Verzorgenden
  • Doelgroep Volwassenen | Ouderen
  • Setting Hospice, Thuis, Verpleeghuis, Ziekenhuis
Voor vragen, neem contact op met:
NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap)
Laatst geactualiseerd: 29 december 2021

Op de website van Thuisarts.nl staat op de pagina 'ik wil nadenken over reanimatie' informatie voor de patiënt om na te denken over de keuze van wel of niet reanimeren. De webpagina geeft ook informatie over wat er gebeurt bij reanimatie en de slagingskans van een reanimatie. Daarnaast geeft de pagina het advies om tijdig het wel of niet reanimeren te bespreken met de (huis)arts en dit op te laten nemen in het medisch zorgdossier. 

Inzet hulpmiddel 

De zorgverlener kan de patiënt en diens naasten attenderen op deze pagina ter voorbereiding op een gesprek over wel of niet reanimeren. 
 

Naar de website


Randvoorwaarden voor implementatie

De website is direct inzetbaar.

Voor vragen, neem contact op met:
NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap)
Laatst geactualiseerd: 29 december 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.