Centrum voor Levensvragen Rotterdam & omstreken

Als er iets belangrijks of ingrijpends gebeurt in uw leven, is het belangrijk dat er iemand is die naar u luistert zonder dat er meteen een oplossing wordt aangeboden. Niet iedereen wil of kan voor een gesprek terecht bij familie of vrienden. Soms is het juist fijn om vrijuit met iemand te praten die u niet kent vanuit uw eigen kring, bijvoorbeeld als het gaat om moeilijke onderwerpen zoals schuld, levenseinde, seksueel geweld, ongewenst kinderloosheid.

Geestelijk verzorgers zijn opgeleid om te luisteren en te praten over levensvragen. Zij bieden een luisterend oor, een troostend woord, rituelen en een goed gesprek. Een vertrouwelijk gesprek met een geestelijk verzorger kan opluchten en hij of zij kan u helpen bij het nemen van moeilijke beslissingen. 

Op de website van het Centrum voor Levensvragen vindt u alle geestelijk verzorgers die zijn aangesloten bij het Centrum voor Levensvragen. De geestelijk verzorgers zijn er voor iedereen, welke geloofsovertuiging of levensfilosofie u ook heeft. Op de website stellen zij zich persoonlijk aan u voor. Ook vindt u op de site een uitgebreid aanbod aan bijeenkomsten, maatjesprojecten en andere activiteiten bij u in de buurt. 

Het Centrum voor Levensvragen Rotterdam en omstreken is voor alle inwoners van Rotterdam & omstreken die ondersteuning willen bij vragen over het leven én voor professionals met vragen over geestelijke verzorging thuis.

Contact