Vacature netwerkcoordinator palliatieve zorg

Nieuws NPZ Utrecht stad en Zuidoost-Utrecht 25 april 2024

Logo-NetwerkenPallZorg-B.jpgPer 1 september 2024 voor 20-24 uur per week

Voor de Netwerken Palliatieve Zorg Utrecht stad en Zuidoost-Utrecht zijn wij op zoek naar een zelfstandige netwerkcoördinator die stevig in zijn/haar schoenen staat en die partijen weet te verbinden om samen te werken aan passende zorg in de laatste levensfase.

De netwerken zijn een samenwerkingsverband van organisaties, professionals, vrijwilligers en bestuurders die betrokken zijn bij het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen in de palliatieve fase: mensen die niet meer beter worden en zeer kwetsbare mensen. De twee netwerken werken structureel samen en hebben één bestuur. Doel is een samenhangend aanbod van palliatieve zorg in de regio waar men thuis, in het ziekenhuis, verpleeghuis, logeerhuis of hospice gebruik van kan maken.

Positie in de netwerkorganisatie
De netwerkcoördinator voert de regie in het netwerk, laat de belangen van alle partijen meewegen en faciliteert communicatie tussen betrokken partijen. Hij/zij werkt onafhankelijk en verbindend, en legt verantwoording af aan de stuurgroep.
 
De functie
Je initieert en faciliteert verbetering van bewustwording, samenhang, deskundigheid en kwaliteit in de palliatieve zorg en ondersteuning op regionaal niveau. Uitgangspunt vormen het Kwaliteitskader palliatieve zorg en het cliënten/naasten-perspectief. De functie is grofweg te verdelen in een meer inhoudelijk deel (bewustwording en deskundigheid, kennis van ‘hoe de hazen lopen’ en van transmuraal samenwerken in de zorg) en een meer organisatorisch deel (projectmanagement, beleid en communicatie). Tevens ben je verantwoordelijk voor informatievoorziening aan het publiek. Je werkt actief samen met andere netwerken en met bovenregionale en landelijke organisaties.
 
De baan
Je gaat in een duobaan intensief samenwerken met de huidige netwerkcoördinator, die 24 uur werkt. Verdeling van taken gebeurt in overleg met elkaar en met de stuurgroep. We zijn op zoek naar iemand met ervaring in het schrijven van teksten en projectaanvragen. Flexibiliteit in uren en werktijden (aan het einde van de dag of in de avond wanneer nodig) is ook van belang. De functie is ingeschaald conform CAO VVT 60. Je komt in dienst bij Stichting Careyn.
 
Meer weten of solliciteren?
Wil je meer weten, bekijk dan eerst de complete vacaturetekst.
Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met netwerkcoördinator Mirjam Velting per mail of 06-57301760.
Stuur je motivatie en cv uiterlijk 6 mei 2024 per mail naar Mirjam Velting. De gesprekken in de eerste ronde vinden eind mei plaats.
INTERESSANT