Scholingen

Scholingen

Catalogus | Compleet overzicht van scholingen over palliatieve zorg

Op zoek naar een bij- en nascholing of opleiding over palliatieve zorg? In deze scholingscatalogus vind je een uitgebreid overzicht. Met behulp van de filters zoek je gemakkelijk op bijvoorbeeld niveau of functie. Zoek je liever op regio, klik dan hier.

Alle in dit overzicht opgenomen scholingen zijn beoordeeld en geschikt bevonden door de Screeningscommissie onderwijs palliatieve zorg

Contactpersoon Secretariaat O2PZ O2PZ
Laatst geactualiseerd: 6 oktober 2021
Filteren
Accreditatie
Beoogd doel
CanMeds rollen (mbo-hbo | wo)
Fase interprofessioneel zorgproces
Functie
Kosten
Provincie
Startdatum
Soort zorg
Type scholing
Palliatieve zorg (basis)
Opleiding
Training voor verzorgenden en woon-zorgbegeleiders die werken met mensen in de palliatieve fase met kennis en inzichten over specifieke zorgaspecten van palliatieve zorg op lichamelijk, psychosociaal en spiritueel gebied.
Palliatieve Zorg Verpleegkundige (opleiding)
Opleiding
Opleiding voor verpleegkundigen die werken met patiënten in de palliatieve fase. Tijdens de opleiding worden kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van palliatieve zorg ontwikkeld.
Begin Goed Zorg Goed (e-learning)
Opleiding
E-learning bestaande uit acht modules die ook los zijn te volgen en per module zijn geaccrediteerd (ABAN en VSR).
Palliatieve Zorg Interprofessioneel
Opleiding
Verdiepende scholing vanaf 4 maart 2022 waarin de cursist (werkzaam in een interdisciplinair team) gekoppeld wordt aan de vier dimensies van palliatieve zorg en meegenomen in theoretische en praktische kennis rondom palliatieve zorg.
Palliatieve zorg voor verpleegkundigen: de basis (nascholing)
Opleiding
Nascholing voor verpleegkundigen die vaak betrokken zijn bij patiënten in palliatieve zorg met kennis en inzichten voor verdere professionalisering.
Palliatieve zorg (post-hbo-leergang)
Opleiding
Leergang voor hbo-opgeleide verpleegkundigen die zich willen specialiseren in hun rol als verpleegkundige voor zorgvragers in de palliatieve fase.
Palliatieve zorg (post-hbo)
Opleiding
Multicomplexiteit binnen de fysieke, psychische, sociale en existentiële dimensie vraagt om betrokken verpleegkundigen die proactieve zorg kunnen geven. De eenjarige post-hbo opleiding 'Palliatieve Zorg' geeft verdieping en handvatten om de dagelijkse werkzaamheden nog beter te kunnen uitvoeren.
Organisatie rond palliatieve zorg voor huisartsen (workshop)
Opleiding
Introductie in het complexe en brede werkveld van de palliatieve zorg, gericht op huisartsen met theoretische achtergronden, casuïstiek en praktische handvatten over hoe de verschillende facetten achter de medisch inhoudelijk vraag te herkennen en hanteren.
Bied je scholing of opleiding aan
Verbeter het onderwijs palliatieve zorg en deel een scholing of opleiding voor publicatie op Palliaweb. Vul op deze pagina de vereiste velden in om je aanbod in te dienen.