Scholingen

Scholingen

Catalogus | Compleet overzicht van scholingen over palliatieve zorg

Op zoek naar een bij- en nascholing of opleiding over palliatieve zorg? De catalogus biedt een uitgebreid overzicht. Ook vind je er trainingen op maat voor bijvoorbeeld je hele afdeling. Met behulp van de filters kan gemakkelijk gezocht worden op bijvoorbeeld niveau of functie. 

Alle in dit overzicht opgenomen scholingen zijn beoordeeld en geschikt bevonden door de screeningscommissie onderwijs palliatieve zorg

Contactpersoon Wim Jansen O2PZ
Laatst geactualiseerd: 13 april 2021
Filteren
Functie
Provincie
Startdatum
Accreditatie
Beoogd doel
CanMeds rollen (mbo-hbo | wo)
Kosten
Type scholing
Fase interprofessioneel zorgproces
Soort zorg
Palliatieve zorg (basisscholing)
Opleiding
Basiscursus op 7 en 28 september voor verzorgenden of verpleegkundigen niveau 3/4 die op zoek zijn naar verdieping van hun (praktijk)kennis en vaardigheden op het gebied van palliatieve zorg.
Palliatieve zorg (basisscholing)
Opleiding
Basiscursus op 25 oktober en 8 november voor verzorgenden of verpleegkundigen niveau 3/4 die op zoek zijn naar verdieping van hun (praktijk)kennis en vaardigheden op het gebied van palliatieve zorg.
Palliatieve zorg
Opleiding
Cursus van 21 september tot 7 december voor zorgverleners van niveau 3-6 en zorgprofessionals zoals praktijkondersteuners huisartsen. De cursus bestaat uit zes donderdagmiddagen met zes verschillende thema's.
Palliatieve zorg
Opleiding
Cursus van 30 september tot 16 december voor zorgverleners van niveau 3-6 en zorgprofessionals zoals praktijkondersteuners huisartsen. De cursus bestaat uit zes donderdagmiddagen met zes verschillende thema's.
Palliatieve zorg
Opleiding
Cursus van 16 september tot 09 december voor zorgverleners van niveau 3-6 en zorgprofessionals zoals praktijkondersteuners huisartsen. De cursus bestaat uit zes donderdagmiddagen met zes verschillende thema's.
Palliatieve zorg voor artsen en verpleegkundig specialisten (e-learning)
Opleiding
E-learning bestaande uit een samenhangende serie van acht modules: Introductie Palliatieve zorg; Communicatie; Gezamenlijke besluitvorming; Slecht nieuws gesprek; Complexe omstandigheden; Zorg rondom het levenseinde; Verlies, verdriet en rouw; Krassen op de ziel. De modules zijn los te volgen.
Kaderopleiding Palliatieve zorg
Opleiding
De Kaderopleiding Palliatieve Zorg vergroot de deskundigheid van artsen op het gebied van palliatieve zorg en rust hen toe om deze kennis verder uit te dragen om de kwaliteit van palliatieve zorg in de ruimste zin van het woord te verbeteren.
Organisatie rond palliatieve zorg voor huisartsen (nascholing)
Opleiding
Een introductie in het complexe en brede werkveld van de palliatieve zorg gericht op huisartsen. Er worden feiten, theoretische achtergronden en casuïstiek besproken. Er worden praktische handvatten geboden over hoe de verschillende facetten achter de medisch inhoudelijk vraag te herkennen en hanteren.
Post hbo-leergang Palliatieve Zorg
Opleiding
Leergang voor hbo-opgeleide verpleegkundigen die zich willen specialiseren in hun rol als verpleegkundige voor zorgvragers in de palliatieve fase.
Palliatieve zorg voor huisartsen (toetsgroep)
Opleiding
Toetsgroep voor huisartsen waarin de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot palliatieve zorg worden besproken.
Bied je scholing of opleiding aan
Verbeter het onderwijs palliatieve zorg en deel een scholing of opleiding voor publicatie op Palliaweb. Vul op deze pagina de vereiste velden in om je aanbod in te dienen.