Nieuws NPZ Eemland 02 september 2024

Bericht van Robin Zuidam (oprichter van Het Bezinningshuis en coördinator van WuWuW voor Septet) op Linked In:

Nou, hé hé, dat was wel een klus, maar wat een resultaat!

Vanaf de periode van het onderzoeksproject 'In gesprek met de burger' in 2020 tot en met de 'Weet u wat u Wilt?' bijeenkomsten zoals we die verder zijn gaan organiseren hebben we in totaal 4067 mensen bereikt in Midden-Nederland, Amstelland en een paar andere plekken in het land!

De meeste bijeenkomsten waren in de interview-vorm met de sleutelfiguren en vaak een huisarts, specialist ouderengeneeskunde of kaderarts palliatieve zorg als hoofdgast.

Wat een fantastisch resultaat en we zijn nog niet klaar! www.weetuwatuwilt.nl

weetuwatuwilt-resultaten.jpg

In september worden er in Eemland weer vier bijeenkomsten georganiseerd, twee in Barneveld, een in Leusden en een in Amersfoort. Deze laatste zal plaats bieden aan meer dan 180 personen!

Op deze waardevolle bijeenkomsten krijgen de inwoners van Eemland informatie over de mogelijkheden van (palliatieve) zorg in de laatste levensfase. De boodschap is steeds: denk na over uw wensen, bespreek dit met uw naasten en uw huisarts en leg uw wensen vast. De bijeenkomsten worden gepresenteerd door een huisarts en een gesprekleider vanuit de Weet U Wat U Wilt organisatie. Vertegenwoordigers van sleutelorganisaties, zoals hospice, thuiszorg, steunpunt mantelzorg, VPTZ en welzijnsorganisaties vertellen ook over hun rol in de laatste levensfase.

 

Contact en nieuwsbrief