Nieuws

Vacature Coördinator Netwerk Palliatieve Zorg (24-32 uur)
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 11-05-2023
Voor het Netwerk Palliatieve Zorg Eemland zijn wij op zoek naar een enthousiaste netwerkcoördinator die stevig in zijn/haar schoenen staat en die partijen weet te verbinden om samen te werken aan passende zorg in de laatste levensfase.
Regiogids 'Over Palliatieve Zorg' beschikbaar
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 06-02-2023
Als je te horen hebt gekregen dat je ongeneeslijk ziek bent zet dat je leven op de kop. Ook als je al lange tijd te kampen hebt met chronische ziekte(n) of op een zekere leeftijd erg kwetsbaar bent geworden, is dat ingrijpend. Je bent in je laatste levensfase aange­komen. Hoe zal dat gaan? Hoe zal dat zijn, voor jou, voor je naasten? Je hebt vragen en bent misschien onzeker.
Jaaroverzicht NPZ Eemland 2022/23
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 05-02-2023
In 2022 zijn er weer mooie dingen bereikt door het Netwerk Palliatieve zorg Eemland. Bekijk onze resultaten en plannen voor 2023.
lnformatiebijeenkomsten 'Weet u wat u wilt'
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 05-02-2023
Dat we op een gegeven moment overlijden, daar hebben we geen invloed op. Op sommige dingen kun je wel invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten.
Vacature ambtelijk ondersteuner PatiëntenNaastenraad Septet
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 31-01-2023
Het consortium palliatieve zorg Septet zet zich in om verbinding en kwaliteit te realiseren in zorgpraktijk, onderwijs en onderzoek in Midden-Nederland. Wil jij daar aan bijdragen? Bekijk dan deze vacature!
Open middag post-bachelor Pallitieve zorg
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 20-01-2023
Wil je alles weten over symptoommanagement in de laatste levensfase van jouw patiënten? Of ben je geïnteresseerd in de theorie achter thema’s in palliatieve zorg? In de post-bacheloropleiding Palliatieve Zorg leer je op een professionele manier het verschil te maken voor de patiënt en zijn naasten. Meld je aan voor de open middag!
Informatiemiddag 'Weet u wat u wilt?' 22 sept Hoogland
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 16-08-2022
Weet u wat u wilt? Informatiebijeenkomst, op uitnodiging van huisarts Sandra van Loon, over de (on) mogelijkheden in de palliatieve zorg en rondom het levenseinde.
Voordelen van palliatieve Zorg
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 08-08-2022
Hoe eerder palliatieve zorg in het ziektetraject wordt ingezet, hoe groter de voordelen en dus hoe beter het is voor de zieke en zijn naasten. Daar is wereldwijd onder diverse groepen patiënten onderzoek naar gedaan. In de praktijk krijgen zieken vaak pas met deskundigen op gebied van palliatieve zorg te maken als zij nog maar een levensverwachting van drie maanden hebben. Dat zou veel vroeger mogen.
Heropening Hospice Dôme
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 07-07-2022
Hospice Dôme
Nieuw: Handboek Psychiatrie in de laatste levensfase
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 05-07-2022
In mei van dit jaar is het handboek ‘Psychiatrie in de laatste levensfase’ uitgekomen.
Contact en nieuwsbrief