Nieuws

Open dag hospice Dôme 14 oktober
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 25-09-2023
Voor iedereen die meer wil weten over Hospice Dôme. Een warm en gastvrij huis met deskundige zorg voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten.
Bijeenkomst richtlijn stervensfase Harderwijk
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 21-09-2023
De stervensfase is de fase die direct voorafgaat aan het overlijden, waarin de dood zich onafwendbaar aandient. De patiënt zal naar verwachting binnen enkele dagen overlijden.
Lees het nieuwe magazine Pal voor u
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 11-09-2023
Een ongeneeslijke ziekte betekent niet meteen het einde van je leven. Dat kan nog weken, maanden en soms zelfs jaren duren. Maar het is wel het begin van een nieuwe levensfase, waarin van alles gaat verschuiven. In deze levensfase kan palliatieve zorg veel voor je doen. Daarover lees je meer in het nieuwe Pal voor u-magazine Het leven gaat door:
Vacature bestuursadviseur/-secretaris
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 04-09-2023
De kwartiermakers van de toekomstige Landelijke Vereniging van Regionale Netwerken Palliatieve Zorg (vanaf hier vereniging i.o.) zoeken een enthousiaste, communicatieve en diplomatieke bestuursadviseur/-secretaris die een proactieve bijdrage levert aan het oprichtingsproces en daarna functioneert als rechterhand van het bestuur van de vereniging i.o.
Veelgestelde vragen over bekostiging en contractering palliatieve zorg
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 14-08-2023
Heb je vragen over bekostiging en contractering van palliatieve zorg? In het FAQ-document lees je een heleboel antwoorden.
Nieuwe richtlijn Proactieve Zorgplanning
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 26-07-2023
Lees alles over de vernieuwde richtlijn ‘proactieve zorgplanning’
Regiogids 'Over Palliatieve Zorg' beschikbaar
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 06-02-2023
Als je te horen hebt gekregen dat je ongeneeslijk ziek bent zet dat je leven op de kop. Ook als je al lange tijd te kampen hebt met chronische ziekte(n) of op een zekere leeftijd erg kwetsbaar bent geworden, is dat ingrijpend. Je bent in je laatste levensfase aange­komen. Hoe zal dat gaan? Hoe zal dat zijn, voor jou, voor je naasten? Je hebt vragen en bent misschien onzeker.
Jaaroverzicht NPZ Eemland 2022/23
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 05-02-2023
In 2022 zijn er weer mooie dingen bereikt door het Netwerk Palliatieve zorg Eemland. Bekijk onze resultaten en plannen voor 2023.
lnformatiebijeenkomsten 'Weet u wat u wilt'
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 05-02-2023
Dat we op een gegeven moment overlijden, daar hebben we geen invloed op. Op sommige dingen kun je wel invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten.
Vacature ambtelijk ondersteuner PatiëntenNaastenraad Septet
Nieuws NPZ Eemland geplaatst op 31-01-2023
Het consortium palliatieve zorg Septet zet zich in om verbinding en kwaliteit te realiseren in zorgpraktijk, onderwijs en onderzoek in Midden-Nederland. Wil jij daar aan bijdragen? Bekijk dan deze vacature!
Contact en nieuwsbrief