Consultatie en advies

De zorg voor een patiĆ«nt in de laatste levensfase stelt hoge eisen aan kwaliteit en deskundigheid. Hebt u vragen, twijfelt u ergens over of wilt u om een andere reden deskundig advies bij uw palliatieve zorgverlening? (huis)Artsen, verpleegkundigen, verzorgenden kunnen zich telefonisch laten adviseren door een consultatieteam palliatieve zorg; een team van experts op het gebied van de palliatieve zorgverlening. Nederland kent verspreid over het land vele regionale consultatieteams. Deze teams worden gefaciliteerd door Fibula.

Het Palliatieteam Midden-Nederland (PTMN) bestaat uit artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners die als consulent gespecialiseerd zijn in palliatieve zorg. Het team is dag en nacht, zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. De leden van het PTMN geven u advies op maat, zij nemen de behandeling niet van u over. De consultatie is vertrouwelijk en er zijn geen kosten aan verbonden.

T: 088 - 755 55 55 

Vraag naar het dienstdoende lid van het PTMN. De consulent neemt uw consultvraag in behandeling. Na analyse van het probleem stellen een verpleegkundig consulent en een artsconsulent gezamenlijk een advies op. De consulent belt u zo snel mogelijk terug om het advies met u te bespreken. Het advies is gebaseerd op de landelijke richtlijnen. Daarnaast heeft de consulent toegang tot een breed netwerk van experts: medisch, verpleegkundig, psychosociaal en spiritueel.

Contact en nieuwsbrief