Agenda

Weet u wat u wilt? in Barneveld 25 oktober 2023 Dat we op een gegeven moment overlijden, daar hebben we geen invloed op. Op sommige dingen kun je wèl invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Schrijf je nu in voor de bijeenkomst.
Weet u wat u wilt? in Barneveld 27 oktober 2023 Dat we op een gegeven moment overlijden, daar hebben we geen invloed op. Op sommige dingen kun je wèl invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Schrijf je nu in voor de bijeenkomst.
Weet u wat u wilt? Amersfoort 2 november 2023 Dat we op een gegeven moment overlijden, daar hebben we geen invloed op. Op sommige dingen kun je wèl invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Schrijf je nu in voor de bijeenkomst.
Weet u wat u wilt? Amersfoort 6 november 2023 Dat we op een gegeven moment overlijden, daar hebben we geen invloed op. Op sommige dingen kun je wèl invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Schrijf je nu in voor de bijeenkomst.
Nieuwe richtlijn Complementaire zorg in de palliatieve fase. 15 november 2023 Verpleegkundigen en verzorgende hebben kennis op gedaan over de mogelijkheden van complementaire zorg in de palliatieve fase.
Eigen regie bij het levenseinde 6 december 2023 Mensen hebben vaak wel wensen en ideeën over hun levenseinde, maar weten niet goed wat de (on)mogelijkheden zijn en wat er geregeld moet worden. Bij het informatiepunt kun je gratis met alle vragen terecht.
Weet u wat u wilt? Amersfoort 10 januari 2024 Dat we op een gegeven moment overlijden, daar hebben we geen invloed op. Op sommige dingen kun je wèl invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Schrijf je nu in voor de bijeenkomst.
Contact en nieuwsbrief