Agenda

Introductie in (essenties van) Palliatieve Zorg, een drieluik 19 september / 27 oktober 2022 Wat zijn de belangrijkste dingen om te weten en te doen als je palliatieve zorg verleent? Deze introductie is geschikt voor POH’s en verpleegkundigen uit intra- en extramurale zorg.
Kennismarkt Palliatieve Zorg - Zorgen bij Verlies en Rouw 6 oktober 2022 Wie heeft welke expertise en kennis over palliatieve zorg in Eemland in huis? En, hoe kun jij als zorgverlener daar gebruik van maken? Op deze kennismarkt vind je alle kennis en expertise over palliatieve- en terminale zorg die in onze regio aanwezig is. Kom je licht opsteken en leer de experts in de regio kennen!
Omgaan met mensen in een existentiële crisis 10 november 2022 Soms krijgen je patiënten, bewoners te maken met groot verlies en reageren ze daar bijzonder heftig op. Dan is er misschien sprake van een existentiële crisis.
Palliatief redeneren in de terminale zorg bij mensen met dementie 21 november 2022 Door systematisch met alle disciplines en naasten de bewoner in kaart te brengen, problematiek te inventariseren, te prioriteren, doelen te stellen en te evalueren, wordt deskundigheid van zorgverleners en interdisciplinaire samenwerking bevorderd.
Contact en nieuwsbrief