Apps

Met de tijd mee

Er bestaan inmiddels een aantal apps die zeer informatief zijn voor zowel hulpverleners als patiënt en naasten. Hier worden slechts enkele mogelijkheden genoemd.

Unieke rouwapp voor jonge kinderen

Soms kunnen kinderen al op jonge leeftijd te maken krijgen met een verlies in hun naaste omgeving. Dit heeft een enorme impact op hun leven. Het liefst willen we onze kinderen beschermen en behoeden voor het verdriet.

Vanuit de overtuiging dat we kinderen kunnen helpen in het rouwproces door ze te betrekken bij de gebeurtenissen heeft Publicatiebureau In de Wolken een speciale app voor rouwende kinderen ontwikkeld. De app hoort bij het reeds bestaande Bo de Beer (kleur)boekje. De app is voor €1,99 te downloaden in de App Store of Google Play Store. Het kleurboekje is onder andere verkrijgbaar via de website van Publicatiebureau In de Wolken.

PalliArts

Deze App is speciaal ontwikkeld voor artsen, maar ook goed te gebruiken voor andere hulpverleners in de palliatieve zorg. Snel landelijke en regionale richtlijnen bij de hand. Informatiebrochures voor patiënt en naasten vanaf de telefoon naar het mailadres van de zorgvrager sturen. 

De gratis app PalliArts biedt allerlei informatie over palliatieve zorg en ondersteunt je bij het verlenen van goede palliatieve zorg die is afgestemd op de wensen van cliënten en diens naasten. De app biedt zowel landelijke als regionale informatie.

Download de app voor iOS

Download de app voor Android

Contact