Procedure
Procedure

Procedure

Ben jij betrokken bij een (regionaal) project en zie jij die nog niet terug op de lijst met Kansrijke projecten? Laat het ons weten door een mail te sturen naar nppzii@pznl.nl. We gaan dan graag met de projectleider in gesprek om de criteria voor opschaling te onderzoeken. Je kunt ook alvast een kijkje nemen welke criteria we hanteren voor een kansrijk project op dit invulformulier.

Organisaties die aan de slag willen met een kansrijk project

Organisaties die deel willen nemen aan een van de Kansrijke projecten kunnen zich aanmelden via de NPPZ II projectgebonden samenwerking. Wil je weten welke stappen je hiervoor moet nemen? Bekijk dan de Procedure, de bijbehorende beschikbare middelen, de data van de NPPZ II commissiebespreking en het Overzicht stand van zaken verzoeken tot samenwerking NPPZ II (6-5-2024).

Wil je weten welke subsidierondes en samenwerkingen er allemaal zijn voor de kansrijke projecten? Kijk dan in het Overzicht van subsidierondes en samenwerkingen.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 4 maart 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.