Regiowijzer palliatieve zorg

Als je gehoord hebt dat je ongeneeslijk ziek bent, kun je rekenen op palliatieve zorg. Deze zorg is gericht op welzijn. Kwaliteit van leven staat daarbij voorop. Dat je leven zo comfortabel mogelijk is, ondanks dat je ziek bent. En omdat de mensen om je heen daar ook een grote rol bij spelen, richt palliatieve zorg zich ook op jouw naasten. Maar welke palliatieve zorg is er voor jou en waar kun je terecht in de regio? In deze regiowijzer stellen zorgverleners en vrijwilligers uit de regio zich aan jou voor.

Achterin in de wijzer is het aanbod van de deelnemende organisaties aan het netwerk palliatieve zorg in Amstelland & Meerlanden en Midden-& Zuid-Kennemerland overzichtelijk gebundeld.

PZ.JPG

Rustig thuis doornemen? De Regiowijzer palliatieve zorg kan gratis worden aangevraagd. Stuur een mail met je adres naar: netwerkpalliatievezorg@vbzkam.nl. Bekijk hier de pdf van de regiowijzer.


Informatiegids in Zuid-Holland Noord
Nieuwsgierig naar de Informatiegids Palliatieve zorg van het Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Holland Noord? Bekijk hier de digitale versie.

Contact en aanmelden nieuwsbrief