Agenda

Casuïstiekbespreking: Fracturen bij kwetsbare ouderen: wachtlijst 29 maart 2023 Op woensdag 29 maart organiseert het Netwerk palliatieve zorg Amstelland & Meerlanden en Midden-& Zuid-Kennemerland een casuïstiekbespreking in het Amstelland Ziekenhuis in Amstelveen.
Basisscholing Palliatieve Zorg 3 april 2023 De VUmc Academie biedt een basisscholing palliatieve zorg aan voor verzorgenden en verpleegkundigen (niveau 3, 4 en 6). De basisscholing palliatieve zorg is een blended learning traject: een combinatie van digitaal en interactief leren.
Bijeenkomst 'Aan de slag met palliatieve zorg in de VVT' 3 april 2023 Tijdens de bijeenkomst op maandag 3 april vertellen collega’s hoe zij palliatieve zorg op de agenda hebben gezet binnen hun organisatie. Hoe hebben zij dat aangepakt? Hoe worden collega’s geschoold? En wat is de meerwaarde van een Zelfevaluatie palliatieve zorg? En wat kunnen we van elkaar leren, ook in andere organisaties?
Webinar 'Als het te veel wordt - vrijwilligers van betekenis in de laatste levensfase' 17 april 2023 Op maandag 17 april organiseren stichting PaTz en VPTZ Nederland een gratis webinar over de inzet van deskundige vrijwilligers.
Symposium Onderwijs Palliatieve Zorg 18 april 2023 Op dinsdag 18 april 2023 vindt het Symposium Onderwijs Palliatieve Zorg plaats.
ACP-congres 13 juni 2023 Congres over Advance care planning (ACP) waarin de werkwijze vanuit verschillende perspectieven wordt belicht.
World Congress van de European Association for Palliative Care (EAPC) 15 juni / 17 juni 2023 De 18e editie van het EAPC congres heeft het thema "Equity and Diversity in Palliative Care".
Post-hbo opleiding Palliatieve en oncologische praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk 12 oktober 2023 Opleiding voor praktijkondersteuners die zich willen specialiseren in palliatieve en oncologische POH-zorg in de huisartsenpraktijk.
Contact en aanmelden nieuwsbrief