Agenda

Scholing palliatieve zorg voor verpleegkundigen 22 mei 2024 Een landelijke scholing voor verpleegkundigen die werken met ongeneeslijk zieke patiënten.
Casuïstiekbespreking 'Bewust stoppen met eten en drinken' 23 mei 2024 Tijdens deze casuïstiekbespreking nemen deskundigen ons vanuit verschillende invalshoeken mee in de dilemma’s die komen kijken bij de keuze om te stoppen met eten en drinken om de dood te versnellen.
Netwerkbijeenkomst Netwerk palliatieve zorg 30 mei 2024 Op donderdag 30 mei organiseren we in Vanouds het Dorpshuys in Bloemendaal een netwerkbijeenkomst voor alle leden van het Netwerk palliatieve zorg Amstelland & Meerlanden en Midden-& Zuid-Kennemerland.
Informatie- en inspiratiebijeenkomst Palliatieve zorg thuis (PaTz) 4 juni 2024 Krijg tips en informatie over palliatieve zorg thuis en wissel ervaringen uit.
Webinar: Zorg in de laatste levensfase bij dementie 10 oktober 2024 Webinar over het gebruiken en inzetten van de informatiegids 'Zorg in de laatste levensfase voor mensen met dementie'.
Contact en aanmelden nieuwsbrief