Agenda

Basiscursus Palliatieve Zorg 2022 1 januari 2022 De VUmc Academie biedt een basisscholing palliatieve zorg aan voor verzorgenden en verpleegkundigen (niveau 3, 4 en 6). De basisscholing palliatieve zorg is een blended learning traject: een combinatie van digitaal en interactief leren.
De stilte doorbroken 5 juli 2022 Een scholing rond het ‘ambacht’ van de palliatieve zorg en ‘stilte’ in het vak.
Presentatie over misselijkheid en braken 5 juli 2022 Alexander de Graeff (internist) geeft op 5 juli presentatie over misselijkheid en braken in de palliatieve (en terminale) fase.
Symposium Het kwetsbare levenseinde 7 september 2022 Het palliatieve team van Ziekenhuis Amstelland nodigt professionals uit om dit bijzondere symposium bij te wonen. Het symposium is bestemd voor verpleegkundigen, medisch specialisten, physician assistants, huisartsen, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten en geestelijk verzorging die verbonden zijn aan Ziekenhuis Amstelland.
Webinars over kinderpalliatieve zorg 13 september / 4 oktober 2022 In september en oktober organiseert Carend in nauwe samenwerking met het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg een bijzondere reeks webinars.
Casuïstiekbespreking palliatieve zorg in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp 26 september / 28 november 2022 Op maandag 26 september en maandag 28 november organiseert het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp casuïstiekbesprekingen palliatieve zorg. Meer informatie en mogelijkheden tot aanmelding volgen.
Save the date: casuïstiekbespreking palliatieve zorg in het Amstelland Ziekenhuis 28 september / 1 november 2022 Op 28 september en 1 november organiseert het Amstelland Ziekenhuis een casuïstiekbespreking palliatieve zorg.
Palliatieve en oncologische praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk 29 september / 31 mei 2023 De volgende startdatum voor de opleiding palliatieve en oncologische praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk start op 29 september 2022.
Contact en aanmelden nieuwsbrief