Agenda

Webinars over palliatieve zorg 28 september 2023 VOOR ZORGPROFESSIONALS EN PUBLIEK- Carend organiseert maandelijks webinars. In september: Zorg in de stervensfase (28 sept).
Webinar Proactieve zorgplanning: wat is jouw rol als verpleegkundige of verzorgende IG 2 oktober 2023 VOOR ZORGPROFESSIONALS - Webinar over proactieve zorgplanning bij (kwestbare) ouderen en de rol daarin van verpleegkundigen en verzorgenden.
Webinars over palliatieve zorg 5 oktober / 17 oktober 2023 VOOR ZORGPROFESSIONALS EN PUBLEIK- Carend organiseert maandelijks geaccrediteerde webinars. In oktober: Nadenken over de toekomst bij longkanker (5 okt), Palliatieve zorg en verslaving (10 okt) en Rouw en nazorg (17 okt).
Patiënten informatieavond palliatieve zorg 9 oktober 2023 VOOR PATIËNTEN EN NAASTEN - een informatieve avond over palliatieve zorg in Ziekenhuis Amstelland. In gesprek over levensvragen en het stervensproces.
Casuïstiekbespreking 'Medicatie in de laatste levensfase' 10 oktober 2023 Tijdens deze casuïstiekbespreking nemen deskundigen ons vanuit verschillende invalshoeken mee in de dilemma’s die komen kijken bij het toedienen van medicatie in de laatste levensfase.
Thematafel: Zorgvuldige zorg rond levenseinde bij dementie 11 oktober 2023 VOOR ZORGPROFESSIONALS- Online bijeenkomst waarin je leert over werken met het informatieboekje voor familieleden van patiënten met dementie bij proactieve zorgplanning.
Basisscholing Palliatieve Zorg 12 oktober 2023 De VUmc Academie biedt een basisscholing palliatieve zorg aan voor verzorgenden en verpleegkundigen (niveau 3, 4 en 6). De basisscholing palliatieve zorg is een blended learning traject: een combinatie van digitaal en interactief leren.
Post-hbo opleiding Palliatieve en oncologische praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk 12 oktober 2023 Opleiding voor praktijkondersteuners die zich willen specialiseren in palliatieve en oncologische POH-zorg in de huisartsenpraktijk.
You only die once: in gesprek over het leven en de dood 18 oktober 2023 Bijeenkomst voor inwoners en zorgverleners in de regio Amstelland & Meerlanden en Midden- & Zuid-Kennemerland.
Congres 'Zorg in de stervensfase' 1 november 2023 Congres van Carend voor artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners over de formele en informele zorg in de stervensfase.
Contact en aanmelden nieuwsbrief