Bestelformulier

Woon of werk je in de regio Amstelland & Meerlanden of Midden- en Zuid-Kennemerland dan kun je verschillende materialen ontvangen. Wij sturen ze zonder verzendkosten aan je toe. 

Een overzicht van de te bestellen materialen:

Wensenboekje_2023_Meerlanden_interactief.jpgHet Wensenboekje

Voor wie na wil denken over het leven en het levenseinde en dat op wil schrijven. Een boekje met handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Meer informatie.  

 

 

Pal voor u magazine

Een jaarlijks verschijnend magazine met informatie, interviews en tips. De editie van september 2023 heeft het thema 'Het leven gaat door'. Het magazine is zeer geschikt om uit te delen onder cliënten, patiënten en naasten. Meer informatie

 

 

Kaartspel 'Kiezen en delen' 

Een spel vol met dilemma’s, stellingen en vragen over het leven, ziek zijn en de dood. Zodat je kunt ontdekken wat je echt belangrijk vindt en deze keuzes makkelijker kunt delen met je naasten en/of arts. Meer informatie. 

Woon of werk je buiten onze regio dan is het spel te bestellen via kiezenendelen.nu

 

Informatiegids voor mensen met dementie Handreiking-dementie-(1).JPG

Een gids met informatie over hoe dementie zich in het algemeen naar het einde toe ontwikkelt en wat voor inzichten of vraagstukken hierbij kunnen komen kijken. Ook gaat de gids in op de behandelmogelijkheden in deze fase. De nadruk ligt op palliatieve zorg, een benadering gericht op het comfort van de persoon met dementie, oftewel 'kwaliteit van leven'. Meer informatie

Geef hierboven aan hoeveel exemplaren van het Wensenboekje je wilt ontvangen
Geef hierboven aan hoeveel exemplaren van het Pal voor u magazine je wilt ontvangen
Geef hierboven aan hoeveel exemplaren van het kaartspel je wilt ontvangen
Geef hierboven aan hoeveel exemplaren van de informatiegids je wilt ontvangen
Contact en aanmelden nieuwsbrief