Over ons

De netwerken in de provincie Groningen

Via verschillende activiteiten stimuleren en verbinden de netwerken, organisaties en hun medewerkers om de zorg voor mensen in hun laatste levensfase te verbeteren.

De indeling van de drie Netwerken Palliatieve Zorg Centraal, Noord en Zuidoost: 

  • Het netwerk Centraal: Groningen (Groningen, Hoogkerk, Haren en Ten Westerkwartier (Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn) en een deel van de gemeente Midden Groningen (Hoogezand, Sappemeer, Muntendam en het westelijk deel van Slochteren)
  • Het netwerk Zuidoost Groningen: Het oostelijk deel van gemeente Midden Groningen (Slochteren), Oldambt (Winschoten en Scheemda), Pekela (Nieuwe en Oude Pekela), Stadskanaal (Staskanaal, Onstwedde en Musselkanaal), Veendam (Veendam en Wildvank), Westerwolde (Vlagtwedde, Ter Apel en Belingwolde).
  • Het netwerk Groningen Noord: Het Hogeland (Uithuizen, Bedum, Winsum, Uithuizermeeden) en Eemsdelta (Appingedam, Delfzijl, Farmsum, Wagenborgen, Loppersum, Middelstum, Stedum).

NB. De bijna vijftig organisaties van de drie netwerken werken samen waar mogelijk en apart als het moet. Op de netwerksite vindt u alle aangesloten organisaties In de provincie Groningen wonen 585.486 inwoners (peildatum 1 oktober 2019, CBS)

Indien u vragen heeft, bel of mail dan met onze netwerkco√∂rdinator: 
Jacqueline Tijhaar
Co√∂rdinator Netwerken Palliatieve Zorg 
T. 050 577 8886
E. j.tijhaar@dichtbij.coop
 

Contact