Contact

Wil je een document uploaden? Upload document

De redactie van Palliaweb ontvangt een kopie van je bericht en, indien van toepassing, van de reactie van de inhoudelijke contactpersoon. Dit is zo ingeregeld om zicht te houden op het realiseren van het streven van Palliaweb om berichten binnen drie werkdagen te beantwoorden.

Palliaweb is een website van Palliatieve Zorg Nederland (PZNL).

De PZNL online redactie is, net als PZNL, gevestigd in:

Gebouw Janssoenborch, 8e etage 
Godebaldkwartier 419  
3511 DT Utrecht 

Postbus 19079 
3501 DB Utrecht 

palliaweb@pznl.nl

Pers

Voor persvragen over PZNL kun je contact opnemen met Ties Aben (06 - 81 34 36 11)

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer komt, dan loop je in de stationshal richting perron 1-4. Verlaat links het station en ga direct rechtsaf naar winkelcentrum Hoog Catharijne. Houd rechts aan richting o.a. Hema, Albert Heijn en Etos (zie richtingsbordjes). De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich aan uw linkerhand, naast de Action.

Auto 

Kom je met eigen vervoer, dan kun je parkeren in parkeergarage P2 Hoog Catharijne (Spoorstraat 17) of parkeergarage P1 Hoog Catharijne (Spoorstraat 22). Neem de lift naar het winkelniveau en volg daarna de aanwijzingen naar kantoorgebouw Janssoenborch op de bordjes aan het plafond.

Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.