Contact

Wil je meer weten over PZNL? Je bereikt ons via info@pznl.nl

Uiteraard is het ook mogelijk direct contact op te nemen met één van onze collega's.
 

Contactgegevens Netwerken Palliatieve Zorg

Zoek je een Netwerk Palliatieve Zorg bij jou in de buurt? Of wil je in contact komen met een netwerkcoördinator? Bekijk dan het thema Netwerkzorg op Palliaweb.
 

Pers

Voor persvragen over PZNL kun je contact opnemen met Rob Bruntink (06 -  55 52 72 90)
 

Kantoor Utrecht

Ons kantoor in Utrecht is gevestigd in Hoog Catharijne en is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. 

Ons kantoor/vergadercentrum in Utrecht bevindt zich vanaf 1 maart op de 4e verdieping van kantoorgebouw De Utrecht in winkelcentrum Hoog Catharijne. Bekijk hieronder de routebeschrijvingen voor openbaar vervoer of de auto. 

Bezoekadres

Komt u met het openbaar vervoer of de auto dan legt u het laatste stukje naar ons kantoor/vergadercentrum altijd te voet af (via winkelcentrum Hoog Catharijne). Volg daarbij ons bezoekadres:

Boven Clarenburg 2, 3511 CV
Kantoorgebouw De Utrecht (4e verdieping) 

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer, loop dan door de stationshal en verlaat deze aan de centrumzijde. Loop onder het 'bollenplafond' door. Ga direct na de ingang rechts en houd vervolgens links aan. U heeft nu schoenenwinkel van Haren aan uw linkerhand en rechts ziet u Pandora. Blijf rechtdoor lopen en ga aan het eind na de KOOPman rechtsaf. Loop de gang helemaal door. Aan het eind rechts zit de ingang naar kantoor De Utrecht.

Druk rechts van de schuifdeuren op de bel. In de tussenhal belt u links bij de intercom bij Stichting PZNL/ IKNL aan. Wij openen dan voor u het toegangspoortje. Pak vervolgens de lift naar de 4e verdieping. U kunt zich melden bij de balie rechts. 

Auto 

Komt u met de auto, parkeer dan in parkeergarage Hoog Catharijne P5. Neem vanuit de parkeergarage de roltrap helemaal naar boven. U komt dan uit in het foodcourt in Hoog Catharijne. Sla links af en vervolgens weer links (voorbij Bread & Co). U loopt langs diverse winkels en de Jumbo. Aan het eind neemt u de roltrap omhoog (die roltrap zit net voor de uitgang van Hoog Catharijne). Bovenaan slaat u links af; loop langs de KOOPman de gang in. Aan het eind rechts zit de ingang naar kantoor De Utrecht.

Druk rechts van de schuifdeuren op de bel. In de tussenhal belt u links bij de intercom bij Stichting PZNL/ IKNL aan. Wij openen dan voor u het toegangspoortje. Pak vervolgens de lift naar de 4e verdieping. U kunt zich melden bij de balie rechts. 

Bezoekadres:
Boven Clarenburg 2 (4e verdieping)
3511CV Utrecht

Expeditieadres voor afgifte goederen:
Voor de levering van goederen kunnen leveranciers gebruikmaken van de expeditie-ingang van Hoog Catharijne. Deze ingang is gelegen aan de Rijnkade 5, 3511 LC (google maps).  

Postadres

Stichting PZNL
Postbus 19079
3501 DB Utrecht

Kamer van Koophandel

Stichting PZNL:
KvK 53442075, RSIN-nummer 8508.81.572.

Vereniging PZNL: 
KvK 71512608

Aanmelden Nieuwsflits Netwerkzorg
Schrijf je in voor onze Nieuwsflits Netwerkzorg