Inventarisatie Zingeving en Geestelijke Verzorging Thuis/Eerstelijn

  • Datum publicatie 1 maart 2020
  • Auteur Vruggink B, Damen A, Jacobs G
  • Uitgever Universiteit van Humanistiek (i.o.v. ZonMw)
  • Type rapport

De Universiteit voor Humanistiek heeft in opdracht van ZonMw een brede inventarisatie uitgevoerd naar zingeving en geestelijke verzorging thuis/ eerstelijn, inclusief het sociale domein, in de periode van december 2019 tot en met februari 2020. Deze inventarisatie is bedoeld voor alle professionals en organisaties in de eerstelijn inclusief het sociale domein, geestelijk verzorgers, vrijwilligers, projectleiders geestelijke verzorging van de landelijke Netwerken Palliatieve Zorg, leden van de stuurgroep Geestelijke Verzorging Thuis en onderzoekers.

Doel

Het doel van deze inventarisatie is een concreet en handzaam en naar aard van de acti- viteiten gerangschikt overzicht. Het betreft al het relevante Nederlands onderzoek en/of producten, instrumenten, scholingen, begeleidingsinterventies en materialen in de periode 2010-heden, waaronder (resultaten/producten voortkomend uit) projecten gefinancierd door ZonMw.

Download

Inventarisatie Zingeving en Geestelijke Verzorging Thuis/Eerstelijn

Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.