Zingeving en Geestelijke Verzorging Thuis/Eerstelijn (inventarisatie)
Publicatie

Zingeving en Geestelijke Verzorging Thuis/Eerstelijn (inventarisatie)

  • Datum publicatie 1 maart 2020
  • Auteur Vruggink B, Damen A, Jacobs G
  • Organisatie Universiteit van Humanistiek (i.o.v. ZonMw)
Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 28 april 2020

De Universiteit voor Humanistiek heeft in opdracht van ZonMw een brede inventarisatie uitgevoerd naar zingeving en geestelijke verzorging thuis/ eerstelijn, inclusief het sociale domein, in de periode van december 2019 tot en met februari 2020. Deze inventarisatie is bedoeld voor alle professionals en organisaties in de eerstelijn inclusief het sociale domein, geestelijk verzorgers, vrijwilligers, projectleiders geestelijke verzorging van de landelijke Netwerken Palliatieve Zorg, leden van de stuurgroep Geestelijke Verzorging Thuis en onderzoekers.

Doel

Het doel van deze inventarisatie is een concreet en handzaam en naar aard van de acti- viteiten gerangschikt overzicht. Het betreft al het relevante Nederlands onderzoek en/of producten, instrumenten, scholingen, begeleidingsinterventies en materialen in de periode 2010-heden, waaronder (resultaten/producten voortkomend uit) projecten gefinancierd door ZonMw.

Download

Inventarisatie Zingeving en Geestelijke Verzorging Thuis/Eerstelijn

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 28 april 2020
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.