Kenniscentrum kinderpalliatieve zorg (website)
Onderwijsmateriaal

Kenniscentrum kinderpalliatieve zorg (website)

  • Aanbieder Kenniscentrum kinderpalliatieve zorg
  • Versie 2019
  • Kosten nee
Contactpersoon Kenniscentrum Kinderpalliatieve zorg
Laatst geactualiseerd: 16 mei 2020

De website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg is een centraal punt waar alle kennis en informatie over kinderpalliatieve zorg is gebundeld. 
Palliatieve zorg voor kinderen (0-18 jaar) is de integrale zorgbenadering voor kinderen met een levensbedreigende of levensduurbeperkende aandoening en hun gezinnen. De zorg is gericht op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven, het omvat de lichamelijke, psychologische, sociale, pedagogische, culturele en spirituele aspecten van zorg en wordt voornamelijk bepaald door de individuele behoeften en mogelijkheden van het kind en het gezin. 

Op de website is veel informatie te vinden dat bruikbaar is als bronmateriaal voor onderwijs over kinderpalliatieve zorg. Er kan meer onderwijsmateriaal beschikbaar gesteld worden door contact te leggen met één van de opleidingscoördinatoren kinderpalliatieve zorg die graag meedenken over passend materiaal en (invulling van) onderwijs.
 

Naar het materiaal
 

Verwant materiaal

Opmerkingen bij dit materiaal

Door: EPZ Onderwijscommissie op 2020-02-14 11:28:59
Uitgebreide en informatieve website

Dit onderwijsmateriaal is door de projecten Pasemeco en/of Edupal aangemerkt als geschikt onderwijsmateriaal voor het initieelonderwijs.

Contactpersoon Kenniscentrum Kinderpalliatieve zorg
Laatst geactualiseerd: 16 mei 2020
Bied je onderwijsmateriaal aan
Vul op deze pagina de vereiste velden in om je aanbod in te dienen.