Stimuleringssubsidierondes ’Implementeren in de palliatieve zorg’.

Nieuws NPZ Noordwest Veluwe 06 september 2024

Sinds 3 september staat de informatie over de 2 aankomende stimuleringssubsidierondes ‘Implementeren in de palliatieve zorg’ online op de site van ZonMw. Willen jullie dit ook delen in jullie netwerken?

 

Vanaf vandaag kunt u informatie vinden over de aankomende stimuleringssubsidierondes ’Implementeren in de palliatieve zorg’. Dit keer kan subsidie aangevraagd worden voor de interventies SigMa en Oog voor Naasten en Nabestaanden:

  • De SigMa-methodiek zorgt voor een verbetering van de signalerende en markerende rol van zorgmedewerkers in verpleeghuizen.
  • Oog voor Naasten en Nabestaanden is gericht op betere en gerichtere zorg aan naasten en nabestaanden vóór, rond en na het sterven van een dierbare.

 

Voor beide subsidierondes kunnen Nederlandse zorginstellingen, samenwerkingsverbanden van Nederlandse zorginstellingen of zorgnetwerken een stimuleringssubsidie aanvragen.

 

 In dit nieuwsbericht leest u meer over deze stimuleringssubsidierondes, zoals het tijdpad van indienen. Ook zijn er 2 digitale informatiebijeenkomsten, voor mensen die extra toelichting op de subsidieoproepen willen, of een vraag hebben over het indienen van uw subsidieaanvraag. Deze vinden plaats op:

  • SigMa: maandag 30 september 2024, 15.30-17.00 uur
  • Oog voor Naasten en Nabestaanden: dinsdag 1 oktober, 15.30-17.00 uur

Voor beide subsidierondes kunt u vanaf 11 november 2024, 14.00 uur uw subsidievoorstel indienen, waarbij het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ geldt. Subsidieaanvragers ontvangen uiterlijk medio januari 2025 bericht over het subsidiebesluit.


Meer informatie hierover vindt u in de subsidieoproep.

 

Vragen? Mocht u naar aanleiding van deze e-mail nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons via palliatievezorg@zonmw.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor onze nieuwsbrief