Wilsverklaring en wensenboekje

Wat vandaag is, kan morgen anders zijn Hoe bereid ik me voor? Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase zijn er invulboekjes.

In mijn wilsverklaring Zo denk ik erover zijn alle belangrijke keuzes voor afscheid, zorg en behandeling in de toekomst overzichtelijk bij elkaar gebracht.

In dit boekje kun je drie wilsverklaringen invullen: zorgverklaring, niet-reanimeerverklaring en/of euthanasieverklaring. Dankzij de voorgedrukte antwoordmogelijkheden vergeet je geen belangrijke onderwerpen en kun je aankruisen wat bij je past.

Wensenboekje (digitaal in PDF): Een ongeneeslijke en/of chronische ziekte die achteruitgaat. Ervaringen uit je omgeving. Redenen om dit boekje voor jezelf te gaan gebruiken. Als inspiratie, praatstof en/of houvast. Alleen samen Samen met familie/ vrienden/ kennissen/ artsen/ zorgverleners kun je de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk invullen. Omdat er zoveel mensen bij zijn, is het handig om zaken op te schrijven en te delen met alle betrokkenen. Wat biedt dit boekje? Handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen op te schrijven. Nu allemaal gebundeld. Meer mogelijk Als jouw wensen bekend zijn, is er misschien meer mogelijk dan verwacht

  • Voor meer informatie over een Wilsverklaring: Zo denk ik eroverklik hier.
  • De digitale versie van het Wensenboekje, klik hier.
  • Informatiegids laatste levensfase kan besteld worden via de website Bol, klik hier
Aanmelden nieuwsbrief
Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor onze nieuwsbrief