Publicaties

Publicaties

Filteren
Hoofdonderwerpen
Thema's
Type publicatie
Zorgaanbod
Zorgverleners
Zorgvragers
Hulpgids Digitalisering Zorgpad Stervensfase
Publicatie
De 'Hulpgids Digitalisering Zorgpad Stervensfase' is bedoeld voor zorgverleners, (staf)adviseurs en ICT-medewerkers die het Zorgpad Stervensfase digitaal beschikbaar gaan maken in het dossier. De hulpgids biedt lessons learned en de informatiestandaard om hiermee aan de slag te gaan. 
Studie Zorgpad Stervensfase
Publicatie
Het Zorgpad Stervensfase is een multidisciplinair instrument ontwikkeld voor de stervensfase. De literatuur meldt uiteenlopende ervaringen met de toepassing ervan in een verpleeghuisomgeving. In een nieuwe studie is men positief over de inhoud maar minder over het gebruik van het Zorgpad Stervensfase.
Veelgestelde vragen over het Zorgpad Stervensfase
Publicatie
Vind antwoord op vragen omtrent het Zorgpad Stervensfase.
Zorgpad Stervensfase - thuiszorgversie (leidraad)
Publicatie
Het Zorgpad Stervensfase, onderdeel van de richtlijn 'Zorg in de stervensfase', helpt om de kwaliteit van zorg in de stervensfase te optimaliseren. Het zorgpad bestaat uit drie delen: beoordeling bij ingaan stervensfase, systematische observatie van symptomen en zorg na het overlijden.
Zorgpad Stervensfase - verpleeghuisversie (leidraad)
Publicatie
Het Zorgpad Stervensfase, onderdeel van de richtlijn Zorg in de stervensfase, helpt om de kwaliteit van zorg in de stervensfase te optimaliseren. Het zorgpad bestaat uit drie delen: beoordeling bij ingaan stervensfase, systematische observatie van symptomen en zorg na het overlijden.
Zorgpad Stervensfase - ziekenhuisversie (leidraad)
Publicatie
Het Zorgpad Stervensfase, onderdeel van de richtlijn 'Zorg in de stervensfase', helpt om de kwaliteit van zorg in de stervensfase te optimaliseren. Het bestaat uit drie delen: beoordeling bij ingaan stervensfase, systematische observatie van symptomen en zorg na het overlijden.
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.