Contactpersoon Werkgroep Zelfevaluatie IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)
Laatst aangepast op: 3 juni 2020

Zelf een de slag met de zelfevaluatie?

Nieuwsbericht | 3 juni 2020 | Bron: PZNL

De zelfevaluatie palliatieve zorg is gebaseerd op het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg. Het stimuleert bewustwording in de zorgorganisatie en het netwerk, en geeft inzicht waar men staat ten aanzien van aanbod en organisatie van de palliatieve zorg. Het maakt gerichte verbetering en het van elkaar leren, mogelijk.

Ervaringen met zelfevaluatie in diverse zorgsettingen

In opdracht van Coƶperatie Palliatieve Zorg Nederland in samenwerking met Stichting Fibula en IKNL zijn er drie filmpjes over de Zelfevaluatie gemaakt. Hierin vertellen zorgverleners over hun ervaringen met de zelfevaluatie respectievelijk in een ziekenhuis (IJsselland Ziekenhuis), een thuiszorgorganisatie (Vierstroom) en een verpleeghuis (Interzorg). De zelfevaluatie is toepasbaar in alle zorgsettingen.

Zelf aan de slag met de zelfevaluatie of andere vragen? Neem contact op met de werkgroep zelfevaluatie via het contactblok op deze pagina.

Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.