Animatie PaTz-methodiek

Nieuwsbericht | 18 februari 2020 | Bron: Netwerk palliatieve zorg Haaglanden & Stichting PaTz

Veel mensen willen met de juiste ondersteuning tot het einde van hun leven thuis verblijven. Om dit in veel gevallen mogelijk te maken, bestaat de methodiek PaTz (Palliatieve Thuiszorg) van Stichting PaTz. Deze methodiek helpt bij het in kaart brengen van patiĆ«nten in de palliatieve fase en het vormen van zorgplannen, zodat in de praktijk zoveel mogelijk tegemoet gekomen kan worden aan de wensen van de patiĆ«nt.

Om de PaTz-methodiek te verduidelijken en huisartsen en wijkverpleegkundigen te enthousiasmeren voor de oprichting van een PaTz-groep, ontwikkelde het netwerk palliatieve zorg Haaglanden samen met Stichting PaTz een verhelderende animatie. 

Deze animatie mag vrijelijk in z'n huidige vorm gebruikt worden, al stelt de contactpersoon - bovenaan deze pagina - het op prijs als je hem dat even laat weten. 

Meer informatie

Meer informatie over Stichting PaTz, de PaTz-methodiek en de PaTz-portal vind je op deze themapagina


 

Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.