12. Pers, PZNL en corona
Thema

12. Pers, PZNL en corona

Woordvoering

Voor persvragen over PZNL en palliatieve zorg ten tijde van de corona-uitbraak: Fred Allers, ook te bereiken op 06 29 06 02 90. 

Voor vragen of opmerkingen over Palliaweb: redactie Palliaweb.

Contactpersoon Fred Allers PZNL (Palliatieve Zorg Nederland)
Laatst geactualiseerd: 13 oktober 2020


PZNL expertgroep

PZNL heeft een landelijke expertgroep ‘palliatieve zorg in tijden van corona’ opgericht, die bestaat uit de hoogleraren palliatieve zorg, de medisch adviseurs van PZNL, artsen en verpleegkundigen uit het hele land. Doel: ervaringen over palliatieve zorg voor met COVID-19 besmette patiënten delen, urgente vraagstukken bepalen inclusief prioriteiten voor mogelijke oplossingen. Zo ondersteunt PZNL zorgprofessionals en behandelteams om de best passende zorg aan kwetsbare mensen thuis, in het verpleeghuis, hospice en ziekenhuis te geven. Alle uitkomsten van vraagstukken zijn gedeeld op Palliaweb.

In verband met de wens om ondersteunende documenten zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zal hier en daar sprake zijn van overlap in de informatie. Ook mandatering door de wetenschappelijke verenigingen ontbreekt; om die reden is per document de auteur(s) en/of aanvullende bron vermeld. We hebben ervoor gekozen om dit voor nu voor lief te nemen.

Contactpersoon Fred Allers PZNL (Palliatieve Zorg Nederland)
Laatst geactualiseerd: 13 oktober 2020
Contact Palliaweb
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld je dan hier aan voor de PZNL-nieuwsflits. Suggesties voor, of vragen aan de redactie? We horen graag van je!