Aanmeldformulier PaTz groep

Via het aanmeldformulier kun je een nieuwe PaTz groep aanmelden. In het aanmeldformulier vul je de gegevens van de PaTz groepsleden in. Heb je vragen over het aanmelden of starten van een nieuwe PaTz groep, neem dan contact op met info@patz.nu.
Een PaTz groep bestaat uit 6-10 huisartsen, 2-3 (wijk)verpleegkundigen en een inhoudelijk deskundige (zie checklist start PaTz groep). Vooral bij de start van de PaTz groep adviseren we om eerst met deze disciplines te beginnen.

Heeft u al een PaTz groep en wilt u gegevens van deelnemers in uw PaTz groep wijzigen? Via het wijzigingsformulier kunt u deze wijzigingen doorgeven.

Door het invullen van de gegevens op dit formulier ga je akkoord met het gebruik van deze gegevens voor de doeleinden zoals genoemd in de privacyverklaring en AVG van stichting PaTz.

Nieuw: Een startpakket voor nieuwe PaTz groepen vanuit het NPPZ II

Een PaTz groep starten vraagt naast enthousiaste huisartsen en wijkverpleegkundigen ook organisatiekracht en voorbereiding. Het team proactieve zorgplanning van PZNL werkt nauw samen met stichting PaTz om de mogelijke hobbels om een nieuwe groep te starten weg te nemen. Daarvoor is er nu de mogelijkheid om een startpakket aan te vragen. Na het aanmelden van je PaTz groep via bovenstaand aanmeldformulier, wordt verdere informatie over dit startpakket toegezonden.

Contact
Neem voor vragen contact met ons op