Agenda

Voorzitterscursus PaTz in de praktijk (VOL) 8 maart 2024 De voorzitterscursus ‘PaTz in de Praktijk’ is bedoeld voor huisartsen en (wijk)verpleegkundigen die voorzitter of plaatsvervangend voorzitter zijn van een PaTz groep of een PaTz groep willen oprichten. De deelnemers leren tijdens deze cursus hoe zij samen met de huisartsen en de (wijk)verpleegkundigen uit hun eigen wijk of dorp een PaTz groep kunnen opzetten en begeleiden.
Voorzitterscursus PaTz in de praktijk 9 april 2024 De voorzitterscursus ‘PaTz in de Praktijk’ is bedoeld voor huisartsen en (wijk)verpleegkundigen die voorzitter of plaatsvervangend voorzitter zijn van een PaTz groep of een PaTz groep willen oprichten. De deelnemers leren tijdens deze cursus hoe zij samen met de huisartsen en de (wijk)verpleegkundigen uit hun eigen wijk of dorp een PaTz groep kunnen opzetten en begeleiden.
Consulentenscholing (fysiek) 11 juni 2024 Consulentenscholing
Consulentenscholing (online) 18 juni 2024 Consulentenscholing (online)
Voorzitterscursus PaTz in de praktijk 25 juni 2024 De voorzitterscursus ‘PaTz in de Praktijk’ is bedoeld voor huisartsen en (wijk)verpleegkundigen die voorzitter of plaatsvervangend voorzitter zijn van een PaTz groep of een PaTz groep willen oprichten. De deelnemers leren tijdens deze cursus hoe zij samen met de huisartsen en de (wijk)verpleegkundigen uit hun eigen wijk of dorp een PaTz groep kunnen opzetten en begeleiden.
Voorzitterscursus PaTz in de praktijk 8 oktober 2024 De voorzitterscursus ‘PaTz in de Praktijk’ is bedoeld voor huisartsen en (wijk)verpleegkundigen die voorzitter of plaatsvervangend voorzitter zijn van een PaTz groep of een PaTz groep willen oprichten. De deelnemers leren tijdens deze cursus hoe zij samen met de huisartsen en de (wijk)verpleegkundigen uit hun eigen wijk of dorp een PaTz groep kunnen opzetten en begeleiden.
Voorzitterscursus PaTz in de praktijk 26 november 2024 De voorzitterscursus ‘PaTz in de Praktijk’ is bedoeld voor huisartsen en (wijk)verpleegkundigen die voorzitter of plaatsvervangend voorzitter zijn van een PaTz groep of een PaTz groep willen oprichten. De deelnemers leren tijdens deze cursus hoe zij samen met de huisartsen en de (wijk)verpleegkundigen uit hun eigen wijk of dorp een PaTz groep kunnen opzetten en begeleiden.
Contact
Neem voor vragen contact met ons op