Scholingen

Scholingen

Catalogus | Compleet overzicht van scholingen over palliatieve zorg

Op zoek naar een bij- en nascholing of opleiding over palliatieve zorg? In deze scholingscatalogus vind je een uitgebreid overzicht. Met behulp van de filters zoek je gemakkelijk op bijvoorbeeld niveau of functie. Zoek je liever op regio, klik dan hier. Alle in dit overzicht opgenomen scholingen zijn beoordeeld en geschikt bevonden door de Screeningscommissie onderwijs palliatieve zorg. Mocht je op dit moment niet een scholing vinden die past bij jouw vraag, raadpleeg dan regelmatig de catalogus voor recente aanvullingen.

Disclaimer
Ondanks het feit dat PZNL en O²PZ de grootste zorgvuldigheid hebben betracht bij de vervaardiging en totstandkoming van de catalogus is het niet uitgesloten dat de informatie op enig moment, bijvoorbeeld als gevolg van ontwikkelingen of gewijzigde inzichten, onjuistheden bevat of achterhaald is. De beheerder van de catalogus is voor eventuele onjuistheden en onvolkomenheden niet aansprakelijk.

Contactpersoon
Laatst geactualiseerd: 6 oktober 2021
Filteren
Geen resultaten gevonden voor ""
Bied je scholing of opleiding aan
Verbeter het onderwijs palliatieve zorg en deel een scholing of opleiding voor publicatie op Palliaweb. Vul op deze pagina de vereiste velden in om je aanbod in te dienen.