Agenda

Basistraining Zingeving en Rouw in de Palliatieve Zorg 9 september / 7 november 2024 In deze training van 2,5 uur neemt dhr. Joris de Lange, geestelijk verzorger bij het Centrum voor Levensvragen, u mee in het landschap van zingeving en rouw. U krijgt handvaten om zingevingsvragen en rouw te herkennen en hoe hiermee om te gaan.
Festival voor mijn dood 28 september 2024 In navolging van het eerste ‘Festival Voor mijn Dood’ in 2022, vindt op zaterdag 28 september 2024 de tweede editie van dit Festival plaats in het centrum van Maastricht.
Workshop De laatste zorg 3 oktober 2024 Het is belangrijk nabestaanden goed te begeleiden bij het laatste afscheid. Dit begint reeds bij de laatste verzorging van de overledene. Wellicht voer je soms zelf ook de laatste verzorging uit, mogelijk zelfs samen met de familie. Deze laatste zorg vraagt om kennis, deskundigheid en respect voor zowel de overledene als de nabestaanden.
Symposium De wijkgerichte aanpak. Hoezo? 15 oktober 2024 Save the Date!
Symposium: 'Het zal mij zeker een zorg zijn'. 17 oktober 2024 Het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Limburg organiseert samen met Daelzicht, Koraal, Pergamijn en PSW op 17 oktober een symposium voor medewerkers binnen de VG sector.
Contact