Consultatie en advies

Consultatie in de regio

  • Een team gespecialiseerd verpleegkundigen palliatief en oncologische zorg van Santé partners is bereikbaar tijdens kantoortijden via telefoonnummer 088 - 0017783.
  • Het Palliatief Advies Team (PAT) in het ZRT is bereikbaar tijdens kantoortijden en vooralsnog alleen voor patiënten die opgenomen zijn in het ziekenhuis.

Interne organisatorische afspraken zoals aandachtsvelders palliatieve zorg binnen thuiszorgteams en de inzet van een kaderhuisarts palliatieve zorg geeft elke organisatie zelf vorm.

Consultatieteam PTMN (24 uur per dag, 7 dagen per week)

De zorg voor een patiënt in de laatste levensfase stelt hoge eisen aan kwaliteit en deskundigheid. Als verpleegkundige, huisarts, medisch specialist of specialist ouderengeneeskunde kunt u vragen hebben over een patiënt in de palliatieve fase. Hiervoor kunt u terecht bij het consultatieteam Palliatieve zorg Midden-Nederland (PTMN). Dit consultatieteam is te bereiken via:

  • Het regionale telefoonnummer 088 - 755 55 55 
  • Het landelijke telefoonnummer 088 - 605 14 44 
    Dit nummer komt via de postcode van de consultvrager uit bij het juiste consultatieteam.

Expertise

U krijgt een arts of verpleegkundige uit uw regio aan de lijn, gespecialiseerd in palliatieve zorg en zelf werkzaam in een ziekenhuis, verpleeghuis, thuiszorg of hospice. Deze consulent denkt met u mee, maar neemt de zorg niet over. 

Direct multidisciplinair advies

De consulent neemt uw vraag in behandeling en bespreekt deze binnen een multidisciplinair team. Daarna belt de consulent u terug met het advies. U ontvangt het advies binnen één werkdag, ook per beveiligde e-mail. 

Contact en nieuwsbrief