Deskundigheidsbevordering

Basisscholingen in Gooi – en Vechtstreek

De basisscholing palliatieve zorg voor verzorgenden en verpleegkundigen wordt in het najaar gegeven op een locatie in Gooi-en Vechtstreek. Deze scholing is met subsidie van KWF tot stand gekomen. Er zijn de regio Noord-Holland en Flevoland 4 aanbieders van deze scholing.

Hieronder de data:  

Voor verpleegkundigen 13.00 -16.30 uur:
    Maandag 14 oktober
    Maandag 21 oktober
    Maandag 4 november
Kosten: €100,-


Voor verzorgenden 13.00 tot 16.30 uur:
    Dinsdag 8 oktober
    Dinsdag 15 oktober
    Dinsdag 22 oktober
    Dinsdag 5 november
    Dinsdag 12 november
Kosten: € 50,-

Aanbieder van de scholing is Hospice Kuria uit Amsterdam.

Wil je deelnemen? Je kunt je aanmelden bij Wies Wagenaar wies@innoveert.nl. Per scholing zijn er 17 plekken beschikbaar in de regio (vol = vol)

 

Wil jij toegerust worden voor de zorg aan mensen in de laatste levensfase? En/of zoek je naar verdieping van je (praktijk)kennis en vaardigheden op het gebied van palliatieve zorg? Op deze pagina vind je informatie over scholingen, trainingen en andere vormen van deskundigheidsbevordering.

Basisscholing palliatieve zorg voor verpleegkundigen en verzorgenden

Op dit moment zijn er diverse basisscholingen palliatieve zorg. De inhoud is door en voor zorgprofessionals ontwikkeld en gebaseerd op het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg.
    • Er is een basisscholing gerealiseerd door subsidie van KWF. Een scholing voor artsen, voor verpleegkundigen en voor verzorgenden. Lees meer.
    • De basisscholing van Finivita is ook een mogelijkheid om je kennis over palliatieve zorg te verdiepen en te verbreden. Lees meer.
Deze scholingen en trainingen kunnen ook in-company worden gegeven. Neem hiervoor contact op met netwerkcoördinator a.i. Wies@innoveert.nl

Onderwijsplatform Palliatieve Zorg

Het Onderwijsplatform Palliatieve Zorg biedt handvatten voor het optimaliseren van onderwijs in palliatieve zorg. Opleiders en docenten van mbo-niveau tot wo+ vinden hier diverse onderwijsmaterialen, zodat zij structureel aandacht kunnen geven aan palliatieve zorg. En (aankomend) zorgverleners vinden op het platform een overzicht van alle bij- en nascholingen op het gebied van palliatieve zorg. In dit filmpje krijg je meer informatie over het Onderwijsplatform palliatieve zorg.
Bezoek het Onderwijsplatform Palliatieve Zorg

Landelijk aanbod scholingen palliatieve zorg op Palliaweb

Contact en Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor nieuwsbrief