Nieuws

Nieuwsbrieven
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 06-02-2024
Bekijk alle nieuwsbrieven van Netwerk Palliatieve Zorg
Save the date
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 06-02-2024
Op 13 februari organiseert het netwerk palliatieve zorg Gooi-en Vechtstreek een bijeenkomst waarin elkaar ontmoeten en inspireren centraal staat.
Vacature penningmeester bestuur
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 04-06-2023
Het bestuur van het Netwerk Palliatieve Zorg Gooi en Vechtstreek is op zoek naar een nieuwe penningmeester met ruime financiële kennis en ervaring, bij voorkeur in de non-profit sector.
Vacature netwerk coordinator palliatieve zorg
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 04-06-2023
Het Netwerk Palliatieve zorg Gooi en Vechtstreek zoekt op korte termijn een stevige netwerkcoördinator die partijen weet te verbinden (20 uur per week).
Vacature communicatie talent
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 02-06-2023
Uitdagende vrijwilligersfunctie voor 8 uur per maand. Samen met de netwerk coördinator breng je palliatieve zorg onder de aandacht.
Vacature administratief talent
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 02-06-2023
Vrijwilligersfunctie voor 4 uur per week. Wil jij je verder ontwikkelen en tegelijk een steentje bijdragen aan goede zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven?
Het nieuwe PAL voor U magazine is verschenen
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 29-09-2022
Pal voor u geeft voorlichting over palliatieve zorg, de zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn en hun naasten. Nadenken over de toekomst is het thema van het nieuwe magazine. In dit nummer lees je o.a.: - Waar kun je aan denken en wanneer doe je dat? - Patiënt & Partner: ‘Als je niet kiest, wordt er voor je gekozen’ - Seksualiteit en intimiteit: juist ook in de palliatieve fase - Hoe verder na een slechtnieuwsgesprek? - Interview met arts Christiaan Rhodius: ‘Uitbehandeld bestaat niet’
Nieuwe website palliatieve zorg voor patiënten en naasten
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 25-11-2021
De nieuwe landelijke website over palliatieve zorg is een succes met meer dan 5000 bezoekers per week. Dankzij de nieuwe opzet vinden patiënten en naasten snel de informatie die ze nodig hebben zonder dat ze door een wirwar van pagina's hoeven te gaan.
Sluiting Hospice de Ster in de Beukenhof
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 18-11-2021
Per 1 januari 2022 sluit het hospice in verpleeghuis de Beukenhof in Loosdrecht. Inovum blijft wel palliatieve zorg bieden aan mensen die al wonen in het verpleeghuis of via het uitgebreide Thuiszorg netwerk van Inovum.
De evenwichtige zorgverlener: een verantwoordelijkheid van ons allemaal
Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek geplaatst op 09-11-2021
Werken in de palliatieve zorg geeft naast voldoening ook mentale belasting. Dat bewijzen hoge burn-outcijfers en uitval in de zorg. Hoe herstel je en behoud je het evenwicht?
Contact en Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor nieuwsbrief