Digitaal Symposium 20 januari 2022

Op 20 januari hebben we met een gevarieerd programma zo'n 800 mensen kunnen bereiken met ons Friese digitale symposium 'Je kunt het maar één keer (goed) doen'. We kijken terug op een prachtige dag!


Verwerking accreditatie

Heb je reeds deelgenomen of teruggekeken, maar nog geen accreditatiepunten in je persoonlijk dossier van het kwaliteitsregister ontvangen? Hieronder vind je een aantal oorzaken:

  • Je hebt bij aanmelding geen of een onjuist persoonlijk nummer van je kwaliteitsregister vermeld.
  • Je hebt niet het volledige programma gevolgd.
  • Je hebt in gezelschap deelgenomen via één deelnamelink. Alle 'meekijkers' zijn op die manier niet geregistreerd als 'deelnemer'.
  • Je hebt het programma korter dan twee weken geleden teruggekeken. Extractie, beoordeling en verwerking van de presentie vergt enige tijd.

tafelgesprek-20-1.png


Persbericht Leeuwarder Courant

Schermafbeelding-2022-02-02-om-11-33-06.png

 

 

 

 

 

 

 


Dagvoorzitter

Over Marijke Roskam
Marijke Roskam (Bolsward) is landelijk bekend van BNR-radio en heeft als journalist, trainer en politica ook in Friesland haar sporen verdiend. Zij zorgde met haar ervaring voor scherpte, energie en ook de nodige humor tijdens ons symposium.


Tafelgasten

Over Barbara van Beukering
Twee jaar geleden begon Barbara (Boornzwaag) haar zoektocht naar het verband tussen de manier waarop mensen sterven en de rouwverwerking van de nabestaanden. Haar beide ouders waren overleden aan darmkanker en beleefden hun laatste fase op een enorm verschillende manier.
Barbara ontdekte dat als je goed afscheid hebt kunnen nemen van een stervende, het de rouwverwerking aanzienlijk makkelijker maakt. Inmiddels is het haar missie om meer over doodgaan te praten, zodat mensen die stervende zijn, zich bewust zijn van het feit dat een mooie laatste fase een groot cadeau is voor de mensen die achterblijven.

Over Ben Verleg
Ben (Sneek) is naast hartpatiënt ook in behandeling voor galwegkanker. Hij deelde op interactieve wijze zijn ervaringen en vertelde over de gekoesterde dagen die hij nog met zijn vrouw kan doorbrengen, nu intensiever dan ooit.


Workshops en sprekers

(klik op een onderwerp voor meer informatie)An-en-Margreet-(2).png
Erik-(1).png
Christien-en-Koos-(1).png
Sabine.png

Anja-en-Pien.png
Andre.png
Tjeerd.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Accreditatie

NVvPO: 5 punten toegekend
LV POH-GGZ: 5 punten toegekend
V&VN: 4 punten toegekend
ABC1: 4 punten toegekend
SKGV: 1 punt toegekend
VSR: 4 punten toegekend


Aanbieder

Netwerken Palliatieve Zorg Fryslân


Met dank aan

WTC Westcord Hotel Leeuwarden
MHB AV - Audiovisuele producties
Invitado - visitor management
Robert Veenstra - fotografie & video


Dit symposium werd mede mogelijk gemaakt door:
Stichting Palla

Contact