Agenda

Agenda

Filteren
Thema's
Zorgverleners
Zorgvragers
Opleidingsniveau
Zorgaanbod
Cursus Teamontwikkeling
Agenda08-04-2021
Binnen palliatieve zorg is het van belang als een eensgezind team rondom de cliënt en diens naasten te staan. De cursus Teamontwikkeling daagt je uit om als teamlid een stap te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van samenwerking, communicatie en reflectie.
Symposium onderwijs palliatieve zorg 'Word onderdeel van de oplossing'
Agenda15-04-2021
Op 15 april organiseert O²PZ van 9.30 tot 13.00 uur online het ‘Symposium Onderwijs palliatieve zorg | Word onderdeel van de oplossing’. Waar in het eerste symposium de focus lag op het belang van goed onderwijs over palliatieve zorg, word je in dit tweede symposium uitgenodigd onderdeel te zijn van de oplossing.
Alledaagse zingevingsvragen in de palliatieve fase
Agenda22-04-2021
Wanneer een palliatieve fase lang duurt, borrelen er ook alledaagse vragen op over zingeving. Zo’n vraag kan zijn: wat betekent mijn leven nu? Maar zingeving is vaak ook heel alledaags: hoe zorg ik ervoor dat het avondeten mij lekker blijft smaken? Over dergelijke alledaagse vragen gaat deze videosessie.
Congres Ouderenzorg Thuis, Eerstelijn en Corona
Agenda18-06-2021
De ouderenzorg heeft het in de afgelopen maanden zwaar gehad. Vooral in de verpleeghuizen. Maar ook voor veel ouderen die in het ziekenhuis beland zijn of nog zwaarder op de IC. Wat betekent de corona-crisis voor de ouderenzorg? In dit congres wordt de balans opgemaakt.
Het Jaarcongres Palliatieve Zorg van Nursing
Agenda14-09-2021
Hoe kun je de beste kwaliteit van leven bieden in de palliatieve fase voor de patiënt en diens omgeving? Maar hoe geef je hier je volle aandacht aan, als je er simpelweg geen tijd voor hebt? Deze vragen staan centraal in het Jaarcongres Palliatieve Zorg van Nursing.
EAPC 17th World Congress Online
Agenda06-10-2021t/m08-10-2021
17th World Congress Of The European Association For Palliative Care
Contact Palliaweb
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld je dan hier aan voor de PZNL-nieuwsflits. Suggesties voor, of vragen aan de redactie? We horen graag van je!