EAPC 18th World Congress
Agenda

EAPC 18th World Congress

  • Datum 15 juni 2023 t/m 17 juni 2023
  • Type evenement congres
  • Kosten Ja
  • Plaats Rotterdam
  • Organisator EAPC
Voor vragen, neem contact op met:
Evert van den Berken Palliactief
Laatst geactualiseerd: 16 augustus 2022

Het 18e European Association for Palliative Care (EAPC) congres vindt plaats van 15 t/m 17 juni 2023 in Rotterdam. Onder het thema 'Equity and Diversity in Palliative Care' zal het congres de aandacht vestigen op de dringende noodzaak en doelstelling van het creëren van gelijke toegang, kansen en vooruitgang in de palliatieve zorg voor alle mensen die deze zorg nodig hebben. Het bevorderen van gelijkheid en het rekening houden met diversiteit zou ook centraal moeten staan in de praktijk, organisatie, onderzoek, onderwijs, belangenbehartiging en beleid van de palliatieve zorg. 

Tijdens het congres zullen deelnemers van over de hele wereld en uiteenlopende disciplines met elkaar in contact komen. Het biedt ons allemaal de geweldige kans om collega's en vrienden te ontmoeten, om geïnspireerd te worden en anderen te inspireren, en om nieuwe energie op te doen om de toekomstige uitdagingen voor de palliatieve zorg aan te gaan. 

Meer informatie en aanmelding

Houd voor meer informatie de website van het EAPC in de gaten. Aanmelden kan via deze link.

Pre-conference

Voorafgaand aan het World Congress wordt er een pre-confrence georagniseerd over het thema palliatieve zorg in het sociaal domein en vanuit lokale gemeenschappen. Meer informatie over het pre-conferenece staat in het agenda-item.

Voor vragen, neem contact op met:
Evert van den Berken Palliactief
Laatst geactualiseerd: 16 augustus 2022
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.