Agenda Rotterdam en omstreken

Wachtlijst Masterclass Verpleegkundig Leiderschap 6 januari 2023 Wil je deelnemen aan de Masterclass Verpleegkundig Leiderschap maar kun je niet aanwezig zijn op de aangegeven datum. Laat dan je gegevens achter op deze wachtlijst.
Congres Kanker & Leven 12 mei 2023 Door veel innovatieve behandelingen en onderzoeken is kanker steeds meer een chronische ziekte geworden. Voor, tijdens en na het behandel/ziekteproces is het van belang dat er een goede samenwerking is tussen lijnpartners om te zorgen dat patiënten op een makkelijke manier de juiste zorg op de juiste plek kunnen vinden. Hoe doe je dat dan? Daarover gaat het congres Kanker & Leven op 12 mei 2023. Georganiseerd door de Taskforce Cancer Survivorship Care, het  IKNL, NFK en het ROS-netwerk (waaronder Samergo).
Webinar Inrichting palliatieve zorg 24 mei 2023 Gratis webinar op 24 mei over hoe Korsakov Expertisecentrum Slingedael de palliatieve zorg inricht, onder andere met behulp van het SigMa-project.
Bijeenkomsten voor en met nabestaanden bij Centrum Camino 25 mei 2023 Wanneer je iemand verliest die je dierbaar is, dan kan de periode van rouw heftig zijn. Veel nabestaanden hebben ervaren dat deelnemen aan bijeenkomsten speciaal voor en met nabestaanden helpend voor hen is. Centrum Camino organiseert bijeenkomsten voor en met nabestaanden.
Pre-conference EAPC World Congress over Public Health Palliative Care 14 juni 2023 Agora organiseert, voorafgaand aan het 18de World Congress van de European Association for Palliative Care (EAPC) in Rotterdam (15-17 juni), op woensdag 14 juni een pre-conference over het thema Public Health Palliative Care in Nederland, palliatieve ondersteuning en zorg in het sociaal domein en vanuit lokale gemeenschappen.
18de World Congress van de European Association for Palliative Care (EAPC) 15 juni 2023 Van donderdag 15 t/m zaterdag 17 juni 2023 vindt het 18de World Congress van de European Association for Palliative Care (EAPC) plaats in De Doelen in Rotterdam. 
Contact