Pal voor u: hulpgids voor meer veerkracht

Nieuws Amstelland & Meerlanden en Midden-& Zuid-Kennemerland 04 oktober 2021

Pal voor u geeft voorlichting over palliatieve zorg, de zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn en hun naasten. De nieuwste uitgave is de hulpgids ‘Je veerkracht vergroten’. Veerkracht is de kracht om met veranderingen en tegenslag om te gaan. Hoe kun je je veerkracht vergroten? In de Pal voor u-hulpgids ‘Je veerkracht vergroten’ lees je (ervarings)deskundige ervaringen en tips.

Cover-Pal-voor-u-veerkracht.jpg

‘Voor mij is veerkracht het geloof in je eigen vermogen om het goede te doen’
Cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen vertelt openhartig over haar moeilijke jeugd en hoe ze mede dankzij haar veerkracht het geluk vond.

‘Veerkracht vergroten begint met vragen stellen aan jezelf’
Zingevingsdeskundige Erik Olsman, oncologiecoach Greet de Keuning en verpleegkundig expert palliatieve zorg Fokke Vreeken leggen uit hoe je je veerkracht kunt vergroten.

Pal voor u, over palliatieve zorg, is een uitgave van Zezz. De regionale Netwerken Palliatieve Zorg zijn mede-initiatiefnemer van Pal voor u en verspreiden de Pal voor u-uitgaven in de regio. De uitgaven zijn ook los verkrijgbaar via zezzmedia.nl. Deze speciale uitgave is mede mogelijk gemaakt door ZonMw, VPTZ Nederland en het Kenniscentrum Kinderpalliatieve zorg.

Contact en aanmelden nieuwsbrief