Netwerk Integrale Kindzorg (NIK)

Nieuws Amstelland & Meerlanden en Midden-& Zuid-Kennemerland 20 november 2020

Het NIK Noord-Holland & Flevoland denkt met ouders of professionals mee, adviseert en als het nodig is komen ze bij ouders thuis langs om de vragen in een gesprek in kaart te brengen. De vragen worden vervolgens neergelegd in het netwerk en gezamenlijk proberen zij met de ouders, dit gezin verder te helpen.

NIK.jpg

Co√∂rdinator voor NIK Noord-Holland & Flevoland en voor NIK Utrecht is Johannes Verheijden. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring als belangenbehartiger van gezinnen met een kind met een aandoening/beperking en als intermediair tussen ouders en (zorg)professionals. Johannes heeft aan de voet gestaan van de oprichting van Stichting Pal (voorloper van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg). Tevens is hij zeven jaar bestuurslid van Stichting Pal geweest. Johannes: “Samen kunnen we ongelooflijk veel doen, zodat ouders vanaf de diagnose van hun kind de weg kunnen vinden en de medische-, psychosociale- en praktische ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.”

Voor vragen kun je contact opnemen met Johannes Verheijden. Meer informatie via de website van het Netwerk INtegrale Kindzorg Noord-Holland en Flevoland.

Contact en aanmelden nieuwsbrief