MantelzorgBalans

Nieuws Amstelland & Meerlanden en Midden-& Zuid-Kennemerland 08 januari 2021

Veel mensen zorgen met liefde voor een naaste, ook al is dat soms erg zwaar. Zeker als je weet dat je naaste ongeneeslijk ziek is. MantelzorgBalans is een digitale tool die mantelzorgers ondersteunt die zorgen voor een ongeneeslijk zieke naaste. Met MantelzorgBalans hebben mantelzorgers een hulpmiddel om hun balans te (her)vinden. De website bevat oefeningen, informatie en de mogelijkheid om herinneringen vast te leggen. 

Hier vind je filmpjes die uitleg geven over MantelzorgBalans. En hier vind je materialen die (zorg)professional kunnen gebruiken om MantelzorgBalans aan mantelzorgers aan te reiken.

MantelzorgBalans is ontwikkeld samen met de mensen om wie het gaat: mantelzorgers en (zorg)professionals. Het project is een samenwerking tussen het UMCG, MantelzorgNL, Zorgbelang Groningen, Ligare, Vilans en University of Twente, Zorgbelang Groningen en Rijksuniversiteit Groningen, en mogelijk gemaakt door ZonMw.

Benieuwd naar wat MantelzorgBalans voor jou of jouw cliĆ«nten kan betekenen? Ga naar de website of bekijk de instructiefilmpjes.

Contact en aanmelden nieuwsbrief