Informatiegids over zorg in de laatste levensfase voor mensen met dementie is nu te bestellen

Nieuws Amstelland & Meerlanden en Midden-& Zuid-Kennemerland 14 februari 2024

Handreiking-dementie.JPG

 

In de informatiegids 'Zorg in de laatste levensfase voor mensen met dementie' is beschreven hoe dementie zich in het algemeen naar het einde toe ontwikkelt en wat voor inzichten of vraagstukken hier bij kunnen komen kijken. Op deze manier ontstaat er meer inzicht in de mogelijke problemen in de laatste levensfase. Ook bevat de gids informatie over de behandelmogelijkheden in deze fase.

Bijeenkomsten voor professionals
Deze gids is speciaal samengesteld voor familie en naasten. Maar ook voor zorgprofessionals is het een waardevolle handreiking. Bijvoorbeeld om de familie en naasten bij te staan met informatie na een gesprek. Voor verzorgenden, verpleegkundigen en artsen die meer willen weten over de gids en de manier waarop je die kunt gebruiken en inzetten is er een webinar en inspiratiebijeenkomst:

Informatiegids bestellen
De informatiegids is te downloaden via de website van het UNO. Voor wie woont of werkt in de regio Amstelland & Meerlanden of Midden- en Zuid-Kennemerland kan een gedrukt exemplaar bestellen via het bestelformulier. Alle anderen kunnen de gids bestellen op de website van UNO.  

Contact en aanmelden nieuwsbrief