Geestelijke verzorging thuis via Stichting Questio

Nieuws Amstelland & Meerlanden en Midden-& Zuid-Kennemerland 15 december 2020

Nieuw in onze regio, vanaf 1 januari 2021: Geestelijke verzorging thuis via Stichting Questio

Iedereen komt in het leven vragen tegen die je raken en die soms moeilijk zijn. Het verlies van iemand die belangrijk voor je is, als je ernstig ziek bent of als je eenzaam bent of weet dat je einde nadert. Het is fijn als je die vragen met familie of vrienden kunt delen maar soms is het gemakkelijker om dit met een ‘vertrouwde vreemde’ te doen. Geestelijk verzorgers bieden u daarbij ondersteuning. Zij helpen u bij vragen over leven en dood, geloof en ongeloof, angst en vertrouwen, zaken uit het verleden, het heden en de toekomst; alles wat u bezighoudt kan onderwerp van gesprek zijn. Vanaf 1 januari 2021 kunt u voor geestelijke verzorging thuis terecht bij Stichting Questio.

Questio.png

Stichting Questio – In gesprek over uw leven

Bij Stichting Questio werken geestelijk verzorgers die speciaal zijn opgeleid voor begeleiding van vragen rondom zingeving, kwaliteit van leven en sterven. Zij bieden een luisterend oor, helpen om gedachten te ordenen en begeleiden bij rouw en verdriet.

Consult of informatie aanvragen

U kunt bij Stichting Questio eenvoudig een consult met een geestelijk verzorger aanvragen. Ook uw naaste, een zorgverlener of vrijwilliger mag een gesprek voor u aanvragen.

De gesprekken vinden bij u thuis of in overleg op een voor u prettige locatie plaats. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen, telefonisch 06-38840277of via e-mail info@stichtingquestio.nl. In veel gevallen zijn deze gesprekken kosteloos dankzij een subsidie van het ministerie van VWS. Neem vrijblijvend contact op en de mogelijkheden kunnen worden besproken.

Voor meer informatie: www.stichtingquestio.nl

Contact en aanmelden nieuwsbrief