Centrum voor levensvragen

Begeleiding bij levensvragen

In ieder mensenleven vinden er gebeurtenissen plaats, die je leven op zijn kop kunnen zetten. Bijvoorbeeld een overlijden van een dierbare, een slechte diagnose, wanneer je ongeneeslijk ziek bent of je de zin van het leven niet meer kunt vinden. Met vragen over de zin van het leven, levenseinde en de dood kun je terecht bij het Centrum voor Levensvragen Noord-Holland. De geestelijk verzorgers bieden professionele begeleiding, zodat zij iedere persoon met iedere vraag onbevooroordeeld kunnen steunen in moeilijke tijden.

Voor wie?

Het Centrum voor Levensvragen Noord-Holland is er voor iedereen van elke leeftijd. Ongeacht waar je in gelooft of hoe je leeft. Het gaat de geestelijk begeleiders om het persoonlijke verhaal en ieders persoonlijke vragen. Voor mensen van 50 jaar en ouder worden de kosten vaak vergoed vanuit landelijke subsidie. Heeft u behoefte aan een gesprek? Neem dan contact op met het telefoonteam via 06-13 95 68 23 of kijk op www.centrumlevensvragen.nl. 

Door wie?

Bij het Centrum voor Levensvragen Noord-Holland werken geestelijk verzorgers die speciaal zijn opgeleid voor begeleiding bij vragen rondom zingeving, kwaliteit van leven en sterven. Zij bieden een luisterend oor, helpen om gedachten te verhelderen en begeleiden bij verdriet of rouw. Elke geestelijk verzorger heeft een eigen aandachtsgebied. Zo kan iedereen met welke geloofsovertuiging of levensstijl dan ook, bij het Centrum voor Levensvragen terecht.

Nieuwsbrief en contact