Wensenboekje

Wat vandaag is, kan morgen anders zijn
Hoe bereid ik me voor? Een ongeneeslijke en/of chronische ziekte die achteruitgaat. Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase is er het boekje als inspratie, praatstof en houvast. Dit wensenboekje biedt handvatten voor gesprekken, zinvolle tips en geeft daarmee structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen te schrijven. Bespreek samen met familie, vrienden, kennissen, artsen, zorgverleners jou wensen om de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk te mkaen. Als jou wensen bekend zijn, is er meer mogelijk dan je denkt.  

Alleen samen
Samen met familie/ vrienden/ kennissen/ artsen/ zorgverleners kun je de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk invullen. Omdat er zoveel mensen bij zijn, is het handig om zaken op te schrijven en te delen met alle betrokkenen.

Wat biedt dit boekje?
Handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen op te schrijven. Nu allemaal gebundeld.

Meer mogelijk
Als jouw wensen bekend zijn, is er misschien meer mogelijk dan je had verwacht.

Digitale versie downloaden
De digitale versie is (gratis) te downloaden via deze knop. Deze interactieve pdf kun je bewerken door op de lijntjes te klikken, tekst in te vullen en vervolgens op te slaan.  

Het copyright ligt bij Netwerken Palliatieve Zorg Twente.
Het netwerk IJssel-Vecht en Noordoost-Overijssel heeft toestemming gekregen om het wensenboekje met eigen logo van het netwerk te verspreiden, als pdf en als boekje.
Het wensenboekje is te downloaden (zie boven) of te bestellen via palliatievezorg@careketens.nl

Contact en nieuwsbrief