Over WensAmbulance Oost-Nederland

Stichting WensAmbulance Oost-Nederland  helpt gratis patiĆ«nten in heel Overijssel en de Achterhoek en werkt alleen met vrijwilligers vanuit Overijssel en de Achterhoek.

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiĆ«nten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van de vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten. 

Wens aanvragen

Wilt u een naaste met een (pre)terminale of langdurig ziekte  onvergetelijke momenten laten beleven? Meld diegene dan aan bij Wens Ambulance Oost-Nederland. Vervolgens nemen wij de wensaanvraag in behandeling en bekijken wij de mogelijkheden. Na goedkeuring verzorgen wij het ambulancevervoer, zodat wensen werkelijkheid kunnen worden.

De wens dient u zelf vooraf te formuleren en voor te bereiden. Mochten wij u daarbij kunnen helpen, dan belt u ons gerust. We denken graag mee!

Mocht u vanuit een andere regio komen, dan kunt u op www.samenwerkendewensambulances.nl de betreffende WensAmbulance vinden die de wensen vanuit die regio verzorgt.

Kijk voor meer informatie op de website of doe direct een wensaanvraag.

Contact en nieuwsbrief