Scholingsaanbod

Scholingsaanbod NPZ Dordrecht, Gorinchem & omstreken
 

Basisscholing palliatieve zorg voor verpleegkundigen en verzorgenden

Deze scholing start met een e-learning van FiniVita. De e-learning vraagt minimaal 4 uur en is de voorbereiding op drie interactieve sessies. Tijdens deze sessies wordt gewerkt aan het verbeteren van de kennis, vaardigheid en en inzicht in de palliatieve zorg. Er wordt een actieve inbreng gevraagd van praktijksituaties om aan de hand daarvan te leren. De deelnemers  passen de theorie toe in een praktijkopdracht. 

Lees meer

 

Basisscholing palliatieve zorg voor helpenden

Deze scholing voor helpenden start met een e-learning van FiniVita. De e-learning vraagt minimaal 4 uur en is de voorbereiding op de twee interactieve sessies. Tijdens deze twee sessies wordt gewerkt aan het verbeteren van de kennis, vaardigheid en inzicht in de palliatieve zorg. Je krijgt handvaten om alles wat je leert toe te passen in de praktijk. 

Lees meer

 

Les palliatieve sedatie

Een incompany les van 2 of 3 uur om verpleegkundigen en artsen in zorgorganisaties te scholen in de uitvoering en monitoring van palliatieve sedatie. Voor informatie kun je contact met ons opnemen via info@samennpz.nl.

 

Casuïstiekbesprekingen

​​​​Een aantal keer per jaar organiseert het Netwerk in samenwerking met een regionaal palliatief team een casuistiekbespreking voor de leden van het netwerk. De onderwerpen verschillen per keer en worden via de nieuwsbrief, website en social media @samennpz bekend gemaakt.

 

Regionale en landelijke scholingen
 

Opleidingen in de Palliatieve Zorg

Post HBO-opleidingen voor verpleegkundigen in de Palliatieve Zorg

Christelijke Hogeschool Ede: https://www.che.nl/opleidingen/deeltijd/post-hbo/palliatieve-zorg

Erasmus Academie Rotterdam: www.erasmusmc.nl/nl-nl/onderwijs/opleidingen/palliatieve-zorg-verpleegkundige

Hogeschool Utrecht: https://www.hu.nl/deeltijd-opleidingen/palliatieve-zorg

 

Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!