Scholingsaanbod

Scholingsaanbod NPZ Dordrecht, Gorinchem & omstreken
 

Basisscholing palliatieve zorg voor verpleegkundigen en verzorgenden

De scholing bestaat uit een E-learning en 3 interactieve sessies waarin wordt gewerkt aan het verder verbeteren van de kennis, vaardigheid, attitude en inzicht in palliatieve zorg. De cursisten maken ook een verbetervoorstel voor de eigen organisatie om op afdelings-en/of instellingsniveau verbetering in de palliatieve zorg te bewerkstelligen.

Lees meer

 

Basisscholing palliatieve zorg voor helpenden

Deze scholing voor helpende start met een e-learning van FiniVita. De e-learning vraagt minimaal 4 uur en is de voorbereiding op de twee interactieve sessies van 3 uur. Tijdens deze twee sessies wordt gewerkt aan het verbeteren van de kennis, vaardigheid, attitude en het inzicht in de palliatieve zorg. Je krijgt handvaten om alles wat je leert toe te passen in de praktijk. Bij voldoende deelname start deze scholing in het najaar 2023. Heb je hiervoor belangstelling? Mail ons via       info@samennpz.nl.

Lees meer

 

Les palliatieve sedatie

Een incompany les van 2 of 3 uur om verpleegkundigen en artsen in zorgorganisaties te scholen in de uitvoering en monitoring van palliatieve sedatie. Voor informatie kun je contact met ons opnemen via info@samennpz.nl.

Lees meer

 

Casuïstiekbesprekingen

​​​​Een aantal keer per jaar organiseert het Netwerk in samenwerking met een regionaal palliatief team een casuistiekbespreking voor de leden van het netwerk. De ondewerpen verschillen per keer en worden via de nieuwsbrief, website en social media @samennpz bekend gemaakt.

 

 

Regionale en landelijke scholingen
 

Opleidingen in de Palliatieve Zorg

Post HBO-opleidingen voor verpleegkundigen in de Palliatieve Zorg

Christelijke Hogeschool Ede: https://www.che.nl/opleidingen/deeltijd/post-hbo/palliatieve-zorg

Hogeschool Utrecht: https://www.hu.nl/deeltijd-opleidingen/palliatieve-zorg

 

Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!