Agenda

(VOL) Basisscholing Palliatieve Zorg Verzorgden en Verpleegkundigen 15 mei 2024 Het Netwerk verzorgt elk jaar een aantal keer de Basisscholing Palliatieve Zorg voor Verzorgen en Verpleegkundigen. Deze groep start in mei 2024 en komt drie keer bij elkaar. Samen met ervaren docenten uit de praktijk ga je aan de slag om meer te leren over palliatieve zorg. Ook ga je aan de slag met een Praktijkopdracht. Er wordt een actieve inbreng gevraagd van praktijksituaties, om aan de hand daarvan te leren.
(NOG PLAATSEN VRIJ) Basisscholing Palliatieve Zorg voor Helpenden 30 september 2024 Bij voldoende belangstelling verzorgt het Netwerk ook in het najaar een Basisscholing Palliatieve Zorg voor Helpenden. Samen met ervaren docenten ga je aan de slag om meer te weten over palliatieve zorg.
(VOL) Basisscholing Palliatieve Zorg Verzorgden en Verpleegkundigen (VOL) 9 oktober 2024 Het Netwerk verzorgt elk jaar een aantal keer de Basisscholing Palliatieve Zorg. Deze groep start in oktober 2024 en komt drie keer bij elkaar. Samen met ervaren docenten uit de praktijk ga je aan de slag om meer te leren over palliatieve zorg. Ook ga je aan de slag met een Praktijkopdracht. Er wordt een actieve inbreng gevraagd van praktijksituaties, om aan de hand daarvan te leren.
Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!