Agenda

Cultureel sensitieve zorg | Casuïstiek bespreking 15 maart 2023 Wanneer een patiënt geconfronteerd wordt met de aankondiging van het levenseinde kun je te maken krijgen met culturele verschillen. Tijdens deze casuïstiek bespreking wil Nadia Idrissi inzichten delen wat betreft spreken over het levenseinde vanuit verschillende culturen. Hoe houden we in gesprek met patiënt en naaste rekening met verschillende normen en waarden? Wat is belangrijk in het communiceren met patiënten en naasten. Doel is om bewust te zijn hoe we een gesprek daarover voeren en hoe we vanuit een gezonde interesse vragen kunnen stellen.
Jaarbijeenkomst 2023 17 april 2023 Elk jaar organiseren we een inspirerende jaarbijeenkomst. Reserveer deze avond vast in je agenda! De bijeenkomst is voor alle medewerkers van het Netwerk Palliatieve Zorg Dordrecht, Gorinchem e.o. die lid zijn.
Euthanasie | Casuïstiek bijeenkomst 15 mei 2023 In mei organiseren we weer een casuïstiek bijeenkomst, dit keer over Euthanasie. Meer informatie volgt.
Internationale Dag van de Palliatieve Zorg 14 oktober 2023 Zaterdag 14 oktober 2023 is de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg (IDPZ). Deze dag staat in het teken van de zorg voor mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Welke activiteiten worden er georganiseerd om zorgverleners, patiënten en naasten meer bekend te maken met palliatieve zorg?
Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!