Nieuws

Week van de vraag: Heb jij inzicht in wat je niet weet over palliatieve zorg?
Nieuws Consortium Propallia geplaatst op 09-10-2023
Zaterdag 14 oktober 2023 is de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Jaarlijks organiseert Propallia rond die dag de ‘Week van de Vraag’. Dit jaar vragen we extra aandacht voor deskundigheid en stellen de open vraag: Heb jij inzicht in wat je niet weet over palliatieve zorg?
Onderwijsbijeenkomst 6 april
Nieuws Consortium Propallia geplaatst op 22-05-2023
Onderwijsmarkt Propallia. Komt luisteren en proeven! Rond de 40 zorgverleners, docenten en studenten kwamen af op deze oproep voor de jaarlijkse onderwijsbijeenkomst van Propallia.
Rapport Samen Deskundig, nu en in de toekomst
Nieuws Consortium Propallia geplaatst op 21-04-2023
In de periode december 2022 tot en met maart 2023 is in het Consortium Propallia het project 'Inventarisatie deskundigheid palliatieve zorg' uitgevoerd. Het doel van het project was inzicht krijgen in de beschikbare en gewenste deskundigheid van professionals die werken met mensen die ongeneeslijk zijn, hun naasten en/of nabestaanden.
Project inventarisatie deskundigheid palliatieve zorg
Nieuws Consortium Propallia geplaatst op 13-02-2023
In het consortium Propallia voeren we het project ‘Inventarisatie deskundigheid palliatieve zorg’ uit. We willen een overzicht krijgen van beschikbare en gewenste deskundigheid van professionals die werken met mensen die ongeneeslijk zijn, hun naasten en/of nabestaanden.
Week van de vraag
Nieuws Consortium Propallia geplaatst op 05-10-2022
Voor de Week van de Vraag is een kaart ontwikkeld over zorg voor nabestaanden. Je kunt de kaarten hier downloaden.
Meld je aan voor de nieuwsbrief