Nieuwe ontwikkelingen PalliArts App

Nieuws NPZ Noord-Holland Noord – Zaanstreek-Waterland 11 juni 2024

De komende week wordt de vernieuwde versie van de PalliArts app gelanceerd, in de vorm van een webapp compleet met een frisse uitstraling en tal van verbeteringen. Deze update markeert een belangrijke mijlpaal, waar we trots op mogen zijn! 

Uitbreidingen in de app 

Een opvallende toevoeging is de terugkeer van de 'Bedden vrij' module, waardoor het vinden van beschikbare hospicebedden weer makkelijker wordt. Bovendien worden de richtlijnen uitgebreid dankzij een koppeling met Pallialine en is offline toegang tot informatie beschikbaar. Ook wordt het mogelijk om informatie via een nieuwe PalliArts-website te raadplegen. Hierdoor hebben gebruikers meer flexibiliteit in het verkrijgen van de benodigde informatie. 

PalliArts is een initiatief van het NPZ Zuidoost-Brabant om landelijke en regionale informatie voor de palliatieve zorg te koppelen en beter bereikbaar te maken voor zorgverleners. De app is samen met IKNL en VGZ ontwikkeld en groeide uit tot een landelijk succes. Mede dankzij de inzet van IKNL en Stichting PZNL is de app doorontwikkeld en aangepast aan de wensen van ons en de gebruikers. We zijn verheugd om betrokken te zijn bij deze update en op deze manier bij te kunnen dragen aan het bereikbaar houden van landelijke en regionale informatie voor de palliatieve zorg. 

Ga hier naar toe om de PalliArts App toe te voegen.

Nieuwsbrief en contact