Welkom op de kennismarkt

  • Datum 17-06-2021
  • Tijd 12.45 - 17.00 uur
  • Locatie Online

Graag nodigen wij u uit voor de online kennismarkt “Van wetenschap naar praktijk. Samen verbeteren van de palliatieve zorg.” op 17 juni 2021 van 12:45 tot 17:00.  

 In de afgelopen jaren hebben we in het Consortium Palliatieve Zorg Noord Holland en Flevoland een aantal mooie verbeterprojecten opgezet. Een aantal van deze projecten is nu afgerond. Ook in andere consortia vinden verbeterprojecten plaats met mooie opbrengsten. We willen hier nu de vruchten van plukken! Deze projecten kunnen concreet bijdragen aan het verbeteren van de zorg. We praten u bij over de nieuwste inzichten, met veel aandacht voor praktische hulpmiddelen en toepasbare materialen voor implementatie en onderwijs die u in kunt zetten binnen uw eigen afdeling en/of organisatie. 

Het programma van deze kennismarkt is vooral gericht op zorgverleners in het ziekenhuis en het woonzorgcentrum en docenten en opleiders. Voor zorgverleners in de eerste lijn volgt in november een kennismarkt. 

We hebben een uitdagend en afwisselend programma met maar liefst 8 workshops om uit te kiezen (verdeeld over twee rondes). Voor de workshops geldt: vol = vol. Schrijf je snel in!

Contact