Kennisfestival Aandacht voor betekenis

  • Datum 30-09-2022

Als zorgverlener in de thuissituatie sta je dagelijks in contact met patiënten en cliënten. Aandacht voor de zingeving van deze mensen is vaak - bewust of onbewust - onderdeel van dit contact. Je hebt oog voor wat waardevol is voor cliënten en wat bijdraagt aan hun kwaliteit van leven. Op het kennisfestival Aandacht voor Betekenis staan de volgende vragen centraal: Hoe werk je goed samen met elkaar in zorg voor zingeving? Wie neemt welke rol hierbinnen? En hoe kun je de aandacht en begeleiding rondom zingeving verder verbeteren?

Het kennisfestival vindt plaats op vrijdag 30 september in de Mauritskazerne in Ede. Huisartsen, POH’s, verpleegkundigen, verzorgenden, sociaal werkers, geestelijk verzorgers en andere geïnteresseerden krijgen op het kennisfestival de meest actuele inzichten vanuit onderzoek naar zorg voor zingeving in de (palliatieve) zorg thuis. Neem je collega mee!

Het kennisfestival vormt de afsluiting van drie PLOEG-projecten (Palliatief Landelijk Onderzoek Eerstelijns Geestelijke verzorging) en zeven actieonderzoeken naar zorg voor zingeving in de thuissituatie. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met de Kenniswerkplaats Zingeving. Al deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door ZonMw.

Deelname kosten zijn €50,- U krijgt een losse betaallink toegestuurd. De aanmelding is pas definitief na betaling.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de SKGV, V&V, NVvPO en Registerplein.

Hier kunt u zich aanmelden: https://www.rug.nl/ggw/news/events/2022/kennisfestival-aandacht-voor-betekenis

Contact