Financiële vergoeding vanuit NPPZ II

Nieuws PaTz 31 maart 2023

Er is een (vooralsnog eenmalige) financiële vergoeding voor deelname aan de PaTz groepen! PaTz deelnemers van alle PaTz groepen die op 1 april 2023 geregistreerd staan bij stichting PaTz zijn hierover aangeschreven. Zo hopen we dat iedereen op de hoogte is van deze financiële mogelijkheid en dat dit geld ten goede komt aan alle deelnemers van de PaTz groep.

Per PaTz groep kan één penvoerder deze financiële vergoeding aanvragen via een mail naar info@patz.nu met vermelding van de naam van de PaTz groep.

Geen bericht ontvangen?

Heb jij, of de (waarnemend) voorzitter van jouw PaTz groep, hierover geen mail ontvangen? Dan kan het zijn dat jullie gegevens (nog) niet geregistreerd staan bij stichting PaTz.

Meld je PaTz groep dan vóór 15 juni 2023 aan via dit   ‘Aanmeldformulier PaTz groep’ en mail naar info@patz.nu dat jouw PaTz groep gebruik wil maken van deze financiële vergoeding met de naam van de PaTz groep en wie de penvoerder wordt met zijn/haar mailadres en telefoonnummer.

Vragen?

Zijn er vragen, neem dan contact op met de landelijk coördinator van stichting PaTz, Eveline Schroen (06 – 39 27 72 35 of via info@patz.nu), om te horen of jouw groep in aanmerking komt voor deze vergoeding.

De sluitingsdatum voor het aanvragen van de financiële vergoeding is 15 juni 2023!

Contact
Neem voor vragen contact met ons op